11 μυστικά που η βιομηχανία ομορφιάς προφυλάσσει με κάθε τρόπο

Όλοι οι αστέρες του Χόλιγουντ αλλά και οι παγκόσμιες διασημότητες λάμπουν στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πώς γίνεται να φαίνονται πάντα τόσο εκπληκτικές παρά την ηλικία τους ή άλλων προβλημάτων στο σώμα και το πρόσωπό τους;

Ομολογουμένως όλοι κάπου μέσα μας τους ζηλεύουμε αρκετά. Μας παρηγορεί βέβαια το γεγονός ότι όλοι τους έχουν  πίσω τους μια ολόκληρη στρατιά ειδικών ομορφιάς που φροντίζουν και την παραμικρή ατέλεια επάνω τους.

Ωστόσο, οι βασικές αρχές της αποτελεσματικής φροντίδας της εικόνας μας είναι απλές και διαθέσιμες σε όλους. Ας ρίξουμε μια ματιά μαζί!

Μην υποτιμάτε τα πλεονεκτήματα του αντηλιακού.

11 μυστικά που η βιομηχανία ομορφιάς δεν θέλει να ξέρεις - Εικόνα 2

Το όμορφο και υγιές δέρμα δεν μπορεί να υπάρξει και να διατηρηθεί χωρίς τακτική χρήση αντηλιακού. Η Mamie McDonald, ειδικός στα καλλυντικά που συνεργάστηκε με τη Madonna, λέει ότι κάθε άλλη προσπάθεια που κάνετε θα είναι μάταιη, αν παραβλέψετε αυτόν τον κανόνα. Ένας άλλος αισθητικός διασημοτήτων, ο Δρ. Lancer, συμβουλεύει τη χρήση κρέμας με SPF με δείκτη όχι μικρότερο από 30, και να ανανεώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μην ξηραίνετε το δέρμα σας εάν υπάρχει φλεγμονή.

11 μυστικά που η βιομηχανία ομορφιάς δεν θέλει να ξέρεις - Εικόνα 3

Οι περισσότερες κρέμες κατά των πανάδων περιέχουν υπεροξείδιο του βενζουλίου που στεγνώνει το δέρμα, επιδεινώνει τη φλεγμονή και αυξάνει την παραγωγή σμήγματος. Το αλκοόλ δρα παρομοίως, οπότε δεν θα ξεφορτωθείτε τις πανάδες. Ο Δρ Harold Lancer συνιστά να στρέψετε την προσοχή σας στην απολέπιση με σαλικυλικό ή γαλακτικό οξύ και μάσκες καθαρισμού με πηλό.

Ποτέ μην ξεχνάτε το λαιμό σας.

11 μυστικά που η βιομηχανία ομορφιάς δεν θέλει να ξέρεις - Εικόνα 4

Ο λαιμός είναι το μέρος του σώματος μιας γυναίκας που δείχνει την ηλικία της, γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να το φροντίζετε καλά. Το δέρμα εκεί είναι λεπτό και απαιτεί φροντίδα τόσο προσεκτική όσο το πρόσωπό σας. Να ενυδατώνετε και πέρα ​​από το πηγούνι σας και θα είστε εντάξει.

Τρίψτε ένα παγάκι στο δέρμα σας.

11 μυστικά που η βιομηχανία ομορφιάς δεν θέλει να ξέρεις - Εικόνα 5

Ο δερματολόγος της Santa Monica,Dr. Ava Shamban συμβουλεύει να τρίβετε το πρόσωπό σας με ένα παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα για να μη δείχνει θαμπό. Αυτό το απλό τέχνασμα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και το δέρμα σας αρχίζει να λάμπει όμορφα.

Αποθηκεύστε σωστά τα αξεσουάρ ομορφιάς.

11 μυστικά που η βιομηχανία ομορφιάς δεν θέλει να ξέρεις - Εικόνα 6

Ο Δρ Ντέμπρα Τζαλιμάν προειδοποιεί να μην αποθηκεύσετε τα είδη ομορφιάς σας στο μπάνιο, επειδή ο ζεστός και υγρός αέρας τα κάνει να λήγουν νωρίτερα. Τις κρέμες προσώπου και άλλα αξεσουάρ ομορφιάς που δεν χρησιμοποιείτε συχνά θα πρέπει να τα αποθηκεύετε στο ψυγείο.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ