Να πώς αλλάζουν τη ντουλάπα τους τα κοpίτσια της μόδας χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ

Το Pinterest είναι μια ανεξάντλητη δεξαμενή ιδεών και προ-τάσεων. Από την άλλη, η διακόσμηση είναι ένα δημιουργικό πεδίο που αγαπά τους πειραματισμούς, το «νέο», το «διαφορετικό», το «εναλλακτικό».

Διακόσμηση και Pinterest πολλές φορές συναντιούνται σε διαδικτυακά σταυροδρόμια και εμείς αντλούμε νέες ιδέες από το «πάντρεμά» τους.

Μια τάση που συναντούμε όλο και συχνότερα στο Pinterest έχει τη δική της φιλοσοφία και έρχεται για να δώσει μια διαφορετική ιδέα για την οργάνωση των ρούχων, των παπουτσιών και των αξεσουάρ σου. Iσως το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τον συνδυασμό «ρούχα-οργάνωση» είναι η εικόνα μιας -ίσως ογκώδους- ντουλάπας. Ομως, αυτό το trend που έρχεται από το εξωτερικό έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα και να κάνει την τακτοποίηση των ρούχων σας μια πιο… αφαιρετική διαδικασία.

Αυτή η τάση φέρνει το «τέλος της ντουλάπας» όπως την γνωρίζατε. «Οpen closets». Ανοιχτές ντουλάπες. Ντουλάπες που δεν έχουν πόρτες και κάνουν την τακτοποίηση των ρούχων την πιο απλή υπόθεση. Το δωμάτιο μεταμορφώνεται σε ατελιέ και εξοικονομείτε χώρο αλλά και χρήματα αφού η κατάσκευή της μπορεί να γίνει πολύ εύκολα.

Η ντουλάπα αλλάζει και γίνεται το πιο ευέλικτο μέσο αποθήκευσης όχι μόνο του υπνοδωματίου, αλλά και ολόκληρου του σπιτιού (στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και τα open shelves -ανοιχτά ράφια- στη κουζίνα που φέρνουν το τέλος των ντουλαπιών)

Σίγουρα η «ανοιχτή ντουλάπα» είναι ένα «τολμηρό» concept: το περιεχόμενο της ντουλάπας «απενοχοποιείται» και εσείς θα δείτε με άλλο μάτι τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Τοποθετείστε τα με την σειρά που εσείς θέλετε και δώστε άλλη πνοή στο δωμάτιό σας. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν σας δίνουν ιδέες!

Να πώς αλλάζουν τη ντουλάπα τους τα κορίτσια της μόδας χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ - Εικόνα 1 indahbun08/Ιnstagram Να πώς αλλάζουν τη ντουλάπα τους τα κορίτσια της μόδας χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ - Εικόνα 2 venke68/ Instagram Να πώς αλλάζουν τη ντουλάπα τους τα κορίτσια της μόδας χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ - Εικόνα 3 sindesorden/ Instagram Να πώς αλλάζουν τη ντουλάπα τους τα κορίτσια της μόδας χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ - Εικόνα 4thephantastichouse/Instagram Να πώς αλλάζουν τη ντουλάπα τους τα κορίτσια της μόδας χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ - Εικόνα 5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ