Το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσα από 17 δυνατές φωτογραφίες

Ύστερα από τις ανεπιτυχείς προσπάθειες να μείνει έγκυος φυσιολογικά, η Tiffany Rex έμαθε ότι ο μόνος τρόπος να γίνει μητέρα ήταν η εξωσωματική γονιμοποίηση. «Είναι το πιο δύσκολο μονοπάτι που πρέπει να διανύσεις και η τελευταία λύση για να μείνεις έγκυος.

Όταν κάνεις έλεγχο γονιμότητας, δεν πιστεύεις ότι θα ανήκεις σε εκείνο το μικρό ποσοστό που θα χρειαστεί να κάνει εξωσωματική για να τα καταφέρει- ειδικά αν είναι κάτω των 35 ετών», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσα από 17 δυνατές φωτογραφίες - Εικόνα 2

«Ωστόσο, εμείς ανήκαμε στους τυχερούς. Ξεκινήσαμε με πολύ άγχος γιατί αν αποτυγχάναμε, δεν θα υπήρχε άλλος τρόπος να φέρουμε στον κόσμο τα βιολογικά παιδιά μας. […] Μέχρι τώρα, είχαμε νιώσει μόνο απογοήτευση και περιμέναμε ότι θα απογοητευτούμε ακόμα περισσότερο».

Εν τέλει τα πράγματα πήγαν καλά για το ζευγάρι, που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί. Η Rex απαθανάτισε βήμα βήμα το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης και το μοιράζεται μαζί μας, για να δώσει ελπίδα και δύναμη σε όλες τις γυναίκες και τα ζευγάρια που περνούν την ίδια ακριβώς εμπειρία…

Οι μισές ορμόνες.

Το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσα από 17 δυνατές φωτογραφίες - Εικόνα 3

Και οι άλλες μισές που χρειάζονταν ψύξη. «Το να μάθεις τι είναι τι και πώς πρέπει να κάνεις τις ενέσεις είναι μια δύσκολη διαδικασία.»

Το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσα από 17 δυνατές φωτογραφίες - Εικόνα 4

Η ώρα της ένεσης…

Το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσα από 17 δυνατές φωτογραφίες - Εικόνα 5

«Κατά τη διαδικασία ανάκτησης των ωαρίων. Αρχικά, ο υπέρηχος έδειξε ότι είχαμε 9 ωάρια (κάτι που δεν ήταν καλό) αλλά μετά είχαμε 13. Τα ωάριά μου ήταν ντροπαλά στον φακό, εγώ όμως όχι!»

Το δύσκολο ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης μέσα από 17 δυνατές φωτογραφίες - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ