Πεθαίνω για γυναίκα Σκορπιό! Τι να περιμένω, ω, Σύμπαν;

Η καρδιά σου διάλεξε Σκορπίνα; Τι να περιμένεις από εδώ και πέρα;

Σίγουρα έχεις ακούσει πολλά για τη γυναίκα Σκορπιό, ποτέ όμως δεν είναι αρκετά!

Σκορπιός: βοήθεια σας!

Εντάξει, τώρα, τι να λέμε, τα ίδια και τα ίδια; Πάω στοίχημα ότι έχεις διαβάσει/ακούσει πάνω από 100 φορές, πόσο βαρετές, ανέpαστες και σπαστικά απονήρευτες είναι οι γυναίκες Σκορπιοί. Χαχαχα, εντάξει, πλάκα κάνω: σίδερα μασάνε, οpγασμούς φτύνουν. Εάν το στομάχι σου αντέχει, παντρέψου την, κι αν ήδη το έχεις κάνει το βήμα, θα ξέρεις από πρώτο χέρι τι εστί σύζυγος ή εpωμένη Σκορπίνα:

1. Είναι ψυχοβγάλτης: είναι αδύνατον να βρεις τι την ευχαριστεί, αν πρώτα δε φας καμιά 20αριά απορρίψεις. Όχι γιατί είναι σνομπ η κυρία, αλλά γιατί γουστάρει να τεστάρει ξανά και ξανά, πόσο θα αντέξεις να κάνεις το μούτσο, ώστε να ξέρει και πόσο την αγαπάς. Ας έχει χάρη γιατί…

2. ….Γιατί είναι βράχος, είναι σπαθί ξηγημένη και στα δύσκολα, δε θα λακίσει. Respect στην μαντάμ σας!

3. Την εμπιστεύεσαι για τα πάντα όλα. Στο σeξ, στη ζωή σας, στα χρήματα σας. Δεν κάνει χαριτωμενιές, δεν κοιτάει δεξιά, μήτε αριστερά, μόνο εσένα, καρφί μέσα στα ματάκια σου.

4. Έχει όμως κάτι νεύρα, έτσι δεν είναι φίλε μου; Όταν σκοτεινιάζει το μάτι της, ψάχνεις που να κρυφτείς να μην σε πάρει ο Χάρος πριν την ώρα σου. Πονεμένο μου πλάσμα, τι τραβάς κι εσύ για χάρη της…

5. Χάρη, κομψότητα και λεπτότητα στους τρόπους της, δεν έχει. Έχει όμως ένα sex appeal η άτιμη, που σε κάνει να γαβγίζεις για πάρτη της, για να διώξεις όλα τα αρσενικά από δίπλα της. Αυτή η μαγεία της, είναι όλα τα λεφτά. Γι’ αυτήν θα υπομείνεις και τα χειρότερα, γιατί τέτοια γυναίκα, δε θα ξαναβρείς και το ξέρεις… Αγάπα την!

Πηγή:  daddy-cool.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ