10 πράγματα που θα προσέξει κάθε άντρας πριν σου κάνει πρόταση γάμου

Έχει διαμορφωθεί μια κοινή άποψη ότι ένας άνδρας θα προσέξει μόνο την ωραία εμφάνιση μιας γυναίκας, το καλλίγραμμο σώμα της και το όμορφο πρόσωπό της. Αυτό είναι αλήθεια επειδή η εξωτερική εμφάνιση είναι και η πρώτη εντύπωση, από εκεί και πέρα όμως;

Αν ένας άνδρας επιθυμεί να δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση θα παρατηρήσει κάποια εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που αναφέραμε.

Εμείς, για να κάνουμε πιο ξεκάθαρο το τοπίο, θα σας παρουσιάσουμε μέσα από 10 εικόνες, τα χαρακτηριστικά που αναζητά ένας άνδρας σε μία γυναίκα για να την κάνει σύζυγό του.

Δείτε τα παρακάτω κι αποφασίστε αν συμφωνείτε ή όχι.

Νοημοσύνη

10 πράγματα που θα προσέξει κάθε άντρας πριν σου κάνει πρόταση γάμου - Εικόνα 2

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ένα από τα πιο σημαντικά για τη δημιουργία σταθερών σχέσεων. Κανείς δε θέλει να αισθάνεται άβολα έχοντας δίπλα του έναν γελοίο και χαζό σύντροφο. Οι άνδρες που λένε ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να είναι έξυπνες, αυτοί είναι που τις απατούν.

Αίσθηση του χιούμορ

10 πράγματα που θα προσέξει κάθε άντρας πριν σου κάνει πρόταση γάμου - Εικόνα 3

Εάν μπορείτε να αποδέχεστε ένα αστείο αλλά και να πείτε κάτι αστείο, είστε πιθανώς ένα ικανό και ισχυρό άτομο. Επιπλέον, είναι πάντα ευχάριστο να περιστοιχιζόμαστε από ανθρώπους εύθυμους και με καλό χιούμορ.

Εμπιστοσύνη

10 πράγματα που θα προσέξει κάθε άντρας πριν σου κάνει πρόταση γάμου - Εικόνα 4

Το αιώνιο ερώτημα ήταν και είναι αν οι άνθρωποι είναι μονογαμικοί ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δε θα ήθελε να τον απατήσει ο/η σύντροφός του. Ένα άνδρας λοιπόν αναζητά πάντα μία γυναίκα για να περάσουν όλη τη ζωή μαζί, γιατί οι συναισθηματικές πληγές δεν επουλώνονται ποτέ.

Αυτοπεποίθηση

10 πράγματα που θα προσέξει κάθε άντρας πριν σου κάνει πρόταση γάμου - Εικόνα 5

Η αυτοπεποίθηση συνήθως παίζει σημαντικότερο ρόλο από την εμφάνιση ενός ατόμου. Αν μια γυναίκα αισθάνεται εκπληκτική, όλοι οι άλλοι γύρω της επίσης θα σκεφτούν το ίδιο για εκείνη.

Καλοσύνη

10 πράγματα που θα προσέξει κάθε άντρας πριν σου κάνει πρόταση γάμου - Εικόνα 6

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι άνθρωποι που εύχονται άσχημα πράγματα για τους άλλους ανθρώπους. Αντιθέτως, ένας άνθρωπος που πάντα κάνει όμορφες πράξεις, έχει μια εσωτερική λάμψη που τραβάει τους ανθρώπους.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ