Σκέψου το δυο και τρεις φορές, πριν αποφασίσεις να κάνεις σχέση με Κριό

Το επακόλουθο είναι ένα άκρως βιωματικό κείμενο, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει άλλωστε και από τον τίτλο, και σκοπός μου είναι να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ (όχι να αποθαρρύνω) τι επρόκειτο να σου συμβεί αν αποφασίσεις να το δεις σοβαρά με τον μπροστάρη του ζωδιακού.

Ναι, έκανα δύο σχέσεις με Κριούς και ναι, μετά από τόσο καιρό είμαι ακόμα σε φάση «Το μετάνιωσα ή όχι;». Το κορυφαίο; Είχαν IΔΙΑ ΜEΡΑ γενέθλια. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Είμαι Λέων, επομένως ανήκω στα ζώδια της φωτιάς, πράγμα που σημαίνει ότι ταιριάζω σχεδόν απόλυτα με Κριούς και Τοξότες, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο στοιχείο. Κατ’ εμέ ένας Κριός γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο για να σε κερδίσει. Ξέρει πώς να σε ενθουσιάσει, πώς να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή κτλ. Άπαξ και σε βάλει στόχο είναι σχεδόν αδιανόητο να μη σε κατακτήσει. Θα κινήσει Γη και Ουρανό για να σε έχει και όσο αντιστέκεσαι, τόσο πιο πολύ γουστάρει.

Φλόγα παιδί μου, τι άλλο περιμένεις από ένα ζώδιο της φωτιάς; Και εκεί που εσύ λυγίζεις και για 3-4 μήνες ζεις ένα πραγματικό όνειρο μες το πάθος, τη διασκέδαση, τη ζωντάνια, ξαφνικά ο φίλος μας κάνει νερά. Ή μάλλον τότε καταλαβαίνεις εσύ ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά. Τι εννοώ;

Η μία από τις σχέσεις μου διήρκεσε 1 χρόνο. ΦΑΚ ΓΕΑ! Ένας ολόκληρος χρόνος, γεμάτος με αντικρουόμενα συναισθήματα. Εκεί που έκανε κάτι και έλεγα «Κοπελιά το παιδί είναι μάλαμα», σα να ήθελε να μου πάει κόντρα και κατέληγα να κοπανιέμαι λέγοντας «Ρε πού πάω και μπλέκω με το μ@λ@κα;». Τώρα θα μου πεις ότι φωτιά με φωτιά είναι εκρηκτικός συνδυασμός, θέλει κότσια να ενώσεις τέτοια ζώδια, αφού το πιο πιθανό είναι να καείς. Το λέει κι ο Κιάμος άλλωστε «Φωτιά με φωτιά, χημεία ζημιά» – να δεις γkόμενα Κριαράκι θα είχε ο άτιμος κι αυτός.

Δες όμως τα παρακάτω, κι αν εσύ καταφέρεις να τα αντέξεις, σου δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια…

#1 Γη καλεί… Κριό

Ζει στην κοσμάρα του! Είναι γνωστός βέβαια για τα «ταξίδια» του και την απροσεξία του, αλλά είναι φορές που το πράγμα παραπάει! Εκεί που του λες κάτι όμορφα κι ωραία, ένας Θεός ξέρει αν η πληροφορία καταχωρήθηκε στο μυαλό του. Και τελικά έρχεται η στιγμή που συνειδητοποιείς πως μάλλον δε συνέβη κάτι τέτοιο, αντιθέτως από το ένα αυτί μπήκε κι από το άλλο βγήκε. Με εσένα μιλούσα νωρίτερα ή με τον δίδυμο αδερφό σου; Πες ρε φίλε «ΣΕ ΓΡΑΦΩ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ», να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται!

Σκέψου το δυο και τρεις φορές, πριν αποφασίσεις να κάνεις σχέση με Κριό - Εικόνα 2

#2 Νόμιζα το κέρaτο μια συμφορά μεγάλη, που δε θα φορεθεί σε εμένα μα σε κάποια άλλη

Κοίτα να δεις πως έχει η κατάσταση εδώ. Αν ο Κριός είναι πραγματικά ερωτευμένος, τότε δεν έχει ανάγκη από ξενοκοιτάγματα. Αν όμως νιώσει τη βαρεμάρα να χτυπάει την πόρτα και θεωρήσει δεδομένα τα πράγματα, τότε η κουτσουκέλα θα γίνει. Με λίγα λόγια, εσύ πρέπει να είσαι συνεχώς στην πρίζα (πόσο να αντέξεις;) και να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον του, ώστε να μην χάσει ποτέ τον ρόλο του κυνηγού, διαφορετικά θα κυνηγήσει αλλού Όχι τίποτα σοβαρό, την κ@υλάντα του να κάνει και μετά θα στανιάρει. Ωστόσο θα βγει κι από πάνω! Σε περίπτωση δηλαδή που του την πεις, θα σε βγάλει τρελή κι υπερβολική. Κύριος με το «Μ» κεφαλαίο, δεν μπορώ να πω.

Σκέψου το δυο και τρεις φορές, πριν αποφασίσεις να κάνεις σχέση με Κριό - Εικόνα 3

#3 Κούνια Μπέλα

Τη δική του την κουτέλα θα την σπάσεις εσύ, πίστεψέ με! Τη μία αποφασίζει σουβλάκι, την άλλη πίτσα. Μία λέει θέλει διακοπές Μύκονο, την άλλη Ικαρία. Πότε δεν του αρέσει η βροχή, πότε ο ήλιος. Μια σε θέλει και μια όχι. Μια θα του σπάσεις και εσύ το κεφάλι και μια που θα μείνει τ’ ανάσκελα. Αλλά μην τον παρεξηγείς, είναι ένα ζώδιο εκ φύσεως ασταθές. Αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται γενικώς. Αν ήταν χρώμα, θα ήταν τρικολόρε!

Σκέψου το δυο και τρεις φορές, πριν αποφασίσεις να κάνεις σχέση με Κριό - Εικόνα 4

#4 Θέλει να μπαίνει πάντα πρώτος στη βάρκα aka αρχηγικές τάσεις

Μπορεί να μη σου λέει ευθέως «Είμαι ο καλυτερότερος όλων», αλλά το πιστεύει. Με τον τρόπο του θα στο δείξει, τόσο εσένα όσο και σε όσους τυχαίνει να βρίσκονται γύρω του. Λατρεύει να αναδεικνύει τη δύναμή του στους ανταγωνιστές του, την ομορφιά και τα πλούτη στα κομενάκια και το όλο «σούπερ ουάου» σύνολο στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Θέλει να τραβάει τα βλέμματα και να είναι πάντα «μπροστά» σε όλα. Αν γίνει η στραβή και κάποιος υπερτερήσει σε κάτι, τότε ο εγωισμός του γίνεται θρύψαλα και το ανταγωνιστικό του πνεύμα παίρνει μπρος για αντεπίθεση. Γενικώς, κατάλαβες ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας, θες δε θες…

Σκέψου το δυο και τρεις φορές, πριν αποφασίσεις να κάνεις σχέση με Κριό - Εικόνα 5

#5 Παίρνει αποφάσεις, με τον ίδιο τρόπο που αποφασίζει τι θα φάει το μεσημέρι

Ίσως να φταίει ο υπερβολικός ενθουσιασμός που τον χαρακτηρίζει, δεν ξέρω. Πάντως είναι από τους ανθρώπους που δε λογαριάζει τις συνέπειες, φτάνει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. Το τώρα μετράει! Για παράδειγμα αν του γυαλίσει κανά κομενάκι και θέλει να κάνει κάτι απεγνωσμένα μαζί της, θα το κάνει και την επόμενη μέρα θα κλαίει γιατί κατά βάθος σε νοιάζεται (άχου το μωρέ μωρέ). Αν πάλι θέλει να αγοράσει κάτι παντελώς ανούσιο, τότε δεν τον σταματάει κανείς. Μόνο που αργότερα θα θρηνεί τα πεταμένα του λεφτά. Άβυσσος η ψυχή του Κριού…

Σκέψου το δυο και τρεις φορές, πριν αποφασίσεις να κάνεις σχέση με Κριό - Εικόνα 6

#6 Η ειλικρίνεια πέρα από ευθύτητα και κότσια, θέλει και τακτ

Είπαμε, καλή η ειλικρίνεια κι ο αυθορμητισμός, αλλά μέχρι ενός σημείου. Πρέπει να βουτάμε τη γλωσσίτσα μας στο μυαλό πριν να μιλήσουμε καμιά φορά. Υπάρχει ένα όριο που άμα το υπερβούμε, τότε μεταβαίνουμε στην αγένεια και τη χυδαιότητα. Όταν κάποιος ζητάει την άποψη μας πάνω σε κάποιο θέμα, μπορούμε να το κάνουμε και με πιο κομψό τρόπο. Τέλοσπαντων για να μην πολυλογώ, όταν είσαι με έναν Κριό από τη μία μπορεί να νιώθεις πως πετάς στα σύννεφα με τα κομπλιμέντα του κι από τη άλλη να κολυμπάς στα κόμπλεξ σου από τα κακόβουλα (γι’ αυτόν ειλικρινή) σχόλια.

Σκέψου το δυο και τρεις φορές, πριν αποφασίσεις να κάνεις σχέση με Κριό - Εικόνα 7

Και αφού το χρέος μου εδώ τελείωσε, τις συμβουλές μου τις έδωσα, είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι εσύ θες. Ναι, είναι μία αξέχαστη εμπειρία διότι σε κάνει να ζεις στο ζενίθ τα πάντα. Αλλά σκέψου και μια δεύτερη και μια τρίτη και μια τέταρτη φορά πριν πάρεις στα σοβαρά έναν άντρα Κριό.

neopolis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ