Πες αντίο στους μαύρους κύκλους και στα πρησμένα μάτια φτιάχνοντας αυτές τις μάσκες!

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο που ταλαιπωρεί πολλές από εμάς. Σου έχουμε τη λύση! 5 φανταστικές, μάσκες ματιών με φυσικά προϊόντα που θα απομακρύνουν τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο, κάτω από τα μάτια σου.

1. Λάδι βιταμίνης Ε:

Χρησιμοποιήστε μια σταγόνα λάδι βιταμίνης Ε και με το δάχτυλό σας, κάντε απαλό μασάζ γύρω από τα μάτια σας για να αυξήσετε την κυκλοφορία και σφίξετε το δέρμα γύρω από τα μάτια.

2. Μάσκα ματιών με γάλα:

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα σε σκόνη και ανακατέψτε με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι για να δημιουργήσετε μια μάσκα ματιών. Απλώστε τη κάτω από τα μάτια και αφήστε τη να στεγνώσει για 15-20 λεπτά.

3. Mάσκα ματιών με κουρκουμά:

Μια άλλη αποτελεσματική σπιτική μάσκα για τις σακούλες κάτω από τα μάτια, είναι αυτή που μπορεί να παρασκευαστεί με σκόνη κουρκουμά και χυμό ανανά. Ανακατέψτε τα υλικά και βάλτε το μείγμα στους μαύρους κύκλους των ματιών σας. Αφήστε τη μάσκα για 30 λεπτά και ξεπλύντε.

4. Μάσκα ματιών με μέντα:

Λιώστε μερικά φύλλα μέντας μαζί με μέλι. Εφαρμόστε γύρω από τα μάτια σας και αφήστε το για 10 ή 15 λεπτά. Οι δροσιστικές ιδιότητες της μέντας θα αναζωογονήσουν τα κουρασμένα σας μάτια.

5. Μάσκα ματιών με γιαούρτι:

Το γιαούρτι είναι μια θαυμάσια, φυσική μάσκα προσώπου που ανακουφίζει και τα πρησμένα, με μαύρους κύκλους μάτια. Τοποθετήστε το γιαούρτι πάνω στο ‘’καπάκι’’ των ματιών… αυτό θα βοηθήσει να μειωθεί το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι.

Tip:

Κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο, απλώστε μια κρέμα ματιών που περιέχει βιταμίνη E, K ή C γύρω από τα μάτια!

Πηγή: marymary.gr

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ