15 διάσημοι άντρες που ωριμάζουν σαν το καλό κρασί

Μερικά πράγματα, όπως το καλό κρασί και τα τζίν, μόνο καλύτερα γίνονται με την ηλικία. Απ’ ότι φαίνεται το ίδιο ισχύει μερικές φορές και για κάποιους άντρες που όσο γερνάνε τόσο καλύτερα δείχνουν…

Brad Pitt

15 διάσημοι άντρες που ωριμάζουν σαν το καλό κρασί - Εικόνα 1

Στα 52 του, ο Μπραντ Πιτ είναι ακόμη λουκούμι, και σίγουρα θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσετε μια λέξη για να τον περιγράψετε, θα ήταν ακαταμάχητος!

Gerard Butler

15 διάσημοι άντρες που ωριμάζουν σαν το καλό κρασί - Εικόνα 2

Ο 46χρονος Gerard είναι πιο όμορφος απο ποτέ. Ο Σκωτσέζος ηθοποιός σπούδασε νομικά, αλλά αποφάσισε να  τα εγκαταλείψει για να κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη, και είμαστε τόσο ευτυχείς που το έκανε!

Antonio Banderas

15 διάσημοι άντρες που ωριμάζουν σαν το καλό κρασί - Εικόνα 3

Ο 56χρονος Αντόνιο Μπαντέρας  κλέβει καρδιές με τις ταινίες του από τη δεκαετία του ’80, με το βλέμμα του και τη sέξι προφορά του. Ο ισπανός ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του στο Χόλιγουντ τη δεκαετία του ’90 και έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο.

Matthew McConaughey

15 διάσημοι άντρες που ωριμάζουν σαν το καλό κρασί - Εικόνα 4 Ο 47χρονος Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός, και βραβευμένος με Όσκαρ ξεκίνησε στο Hollywood από αρχής γενομένης το 1993. Και καθώς περνούν τα χρόνια, απλά συνεχίζει να βελτιώνεται!

Viggo Mortensen

15 διάσημοι άντρες που ωριμάζουν σαν το καλό κρασί - Εικόνα 5 Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη απο Δανό πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα, ο Viggo μεγάλωσε στην Αργεντινή και μιλά σχεδόν τέλεια ισπανικά. Ο 57χρονος αστέρας του Lord of the Rings δεν είναι μόνο ηθοποιός, αλλά και ποιητής, μουσικός, φωτογράφος και ζωγράφος.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ