Γάτα βγαίνει στο μπαλκόνι για πρώτη φορά και η αντίδραση της έχει προκαλέσει ξεκαρδιστικά σχόλια

pets
γάτα

Από όλα τα ζώα που είναι γνωστά στους ανθρώπους, κανένα δεν είναι τόσο εκφραστικό όσο οι γάτες. Με τα τεράστια μάτια τους, το ανοιχτό στόμα και τη γλώσσα να κρέμεται έξω, οι γάτες έχουν αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι οι κυρίαρχες στις εκφράσεις του προσώπου. Η τετράχρονη γάτα Nuka του χρήστη του Imgur δεν αποτελεί εξαίρεση!

Χθες, η Essi μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες της πρωτόγνωρης εμπειρίας της γάτας της σε εξωτερικούς χώρους, αφού της επέτρεψε να βγει στο μπαλκόνι για πρώτη φορά και το πρόσωπο της γάτας τα λέει όλα! “Ποτέ δεν ήταν γάτα των εξωτερικών χώρων και είναι κυριολεκτικά τρομοκρατημένος από τα πάντα. Είναι ένας τρομαγμένος γάτος », εξήγησε η Essi. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μπαλκόνι φαινόταν σαν την τέλεια επιλογή, επιτρέποντας στον Nuka να βιώσει τον έξω κόσμο χωρίς να είναι φοβισμένος, καθώς θα μπορούσε πανεύκολα να υποχωρήσει στην ασφάλεια του σπιτιού.

Γνωρίστε τον Nuka, ένα εκφραστικό 4χρονο γατάκι από τη Φινλανδία

Χθες, η ιδιοκτήτρια του, η Essi μοιράστηκε την πρώτη φορά έξω για τον Nuka καθώς έβγαλε τη γάτα στο νέο μπαλκόνι της.

Και το πρόσωπο της γατούλας τα λέει όλα!

“Είναι κυριολεκτικά τρομοκρατημένος από όλα. Είναι μια τρομαγμένη γάτα ”

Ωστόσο, απολαμβάνει πραγματικά το χρόνο του στο μπαλκόνι.

“Είναι περίεργος και ενδιαφέρεται για τα πουλιά […]. Απλά κάθεται και τα βλέπει ”

Μερικοί έχουν σχολιάσει ότι το πρόσωπο του γάτου είναι αποτέλεσμα μιας ιατρικής πάθησης.

“Έχει πρόβλημα με τις κινητικές του ικανότητες όπως το άλμα.

“…, [αλλά ο κτηνίατρος] δεν μπορούσε να βρει κάτι λάθος σε αυτόν τον γάτο. Ζει μια συνηθισμένη ζωή γατούλας και είναι μια ευτυχισμένη ψυχούλα ”

Για να βεβαιωθεί ότι ο Nuka είναι εξαιρετικά ασφαλής στις εξωτερικές του βόλτες, η Essi είπε ότι σχεδιάζει να εγκαταστήσει μπαλκονόπορτες.

Ελπίζουμε να δούμε περισσότερες από τις αλληλεπιδράσεις του με τον έξω κόσμο και, φυσικά, τις ξεκαρδιστικές εκφράσεις του Nuka.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ