Η νέα τάση της μόδας στα γυναικεία τζιν θα προκαλέσει «ατυχήματα»

Το τζιν είναι το πιο διαδεδομένο και αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας: απλό, εύχρηστο και σeξι, είναι ό,τι πρέπει για καθημερινές εμφανίσεις, ενώ κάποια πιο «προσεγμένα» κομμάτια ταιριάζουν και σε πιο αμπιγιέ περιστάσεις.

Η νέα τάση της μόδας στα γυναικεία τζιν θα προκαλέσει «ατυχήματα» - Εικόνα 2

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια η μόδα επιτάσσει τα τζιν μας να μοιάζουν σαν να έχουν βγει από το μπλέντερ: δηλαδή, να είναι σχισμένα σε διάφορα σημεία ενώ πιο ακραίες προτάσεις ουσιαστικά αφαιρούν σχεδόν τα πάντα εκτός από τα βασικά.

Η νέα τάση της μόδας στα γυναικεία τζιν θα προκαλέσει «ατυχήματα» - Εικόνα 3

Όμως, μια καινούργια τάση αναμένεται να προκαλέσει πολλά… ατυχήματα, αφού προτείνει τα «butt rip» τζιν, δηλαδή, τα τζιν που είναι σχισμένα στους γλουτούς, αποκαλύπτοντας μεγάλο μέρος τους.

Η νέα τάση της μόδας στα γυναικεία τζιν θα προκαλέσει «ατυχήματα» - Εικόνα 4

Η νέα τολμηρή μόδα ξεκίνησε από τη Βρετανία, από οίκο μόδας που δεν διστάζει να σπρώξει κάπως τα πράγματα και φαίνεται πως εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε πραγματικό πανηγύρι.

Η νέα τάση της μόδας στα γυναικεία τζιν θα προκαλέσει «ατυχήματα» - Εικόνα 5

«Τρελάθηκαν τελείως;», σχολίασε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ μια γυναίκα ανέφερε πως «μου δίνουν την αίσθηση ότι θα σχιστούν ανά πάσα στιγμή» και μια άλλη τα χαρακτήρισε ως «κίνδυνο»…

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ