Άντρας έκανε στην κοπέλα του την ωραιότερη πρόταση γάμου και της χάρισε ένα πανάκριβο ροζ αυτοκίνητο αξίας 100.000€

Πάνε οι ημέρες που ένα απλό γονάτισμα και ένα ποτήρι σαμπάνιας αρκούσαν για να κάνουν τη σύντροφό σας να πει το «ναι».

Οι άντρες σε όλο τον κόσμο πρωτοτυπούν σχεδιάζοντας περίπλοκες προτάσεις – αλλά αν υπήρχε ένα βραβείο για την πιο υπερβολική, τότε αυτό θα μπορούσε δοθεί στον γυμναστή από τη Νέα Ζηλανδία, τον Josef Rakich.

Ο γυμναστής ζήτησε από την επί 3 χρόνια φίλη του, Maryam Matti, να τον παντρευτεί με τη βοήθεια φωτογράφων, ενός ροζ Range Rover αξίας περίπου 100.000€ και ενός πολυτελούς δαχτυλιδιού.

Άντρας έκανε στην κοπέλα του την ωραιότερη πρόταση γάμου και της χάρισε ένα πανάκριβο ροζ αυτοκίνητο αξίας 100.000€ - Εικόνα 2

“Χθες ζήτησα από το κοpίτσι των ονείρων μου να περάσει μαζί μου την υπόλοιπη ζωή της,” έγραψε ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο δείχνει τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το αυτοκίνητο της συζύγου του.

Άντρας έκανε στην κοπέλα του την ωραιότερη πρόταση γάμου και της χάρισε ένα πανάκριβο ροζ αυτοκίνητο αξίας 100.000€ - Εικόνα 3

Ο Josef έδεσε τα μάτια της καλής του και την ανέβασε σε ένα ελικόπτερο που πέταξε πάνω από το Eden Park.

Το πήρε και τη μετέφερε σε μια θέση στο κέντρο του σχεδόν κενού γηπέδου ποδοσφαίρου, όπου την περίμενε ένα τεράστιο ροζ κουτί.

Η κοπέλα γυρίζει προς το κουτί πολυτελείας και ξετυλίγει σιγά-σιγά την κορδέλα όταν μια μάζα λευκών και ροζ μπαλονιών που βγαίνουν από μέσα του αποκαλύπτουν ένα Range Rover σε ροζ χρώμα.

Άντρας έκανε στην κοπέλα του την ωραιότερη πρόταση γάμου και της χάρισε ένα πανάκριβο ροζ αυτοκίνητο αξίας 100.000€ - Εικόνα 6

Ενώ η κοπέλα συγκινείται, ο Josef πέφτει στα γόνατα με το λαμπερό διαμάντι στο χέρι του.

Δεν χρειάστηκε να πει κάτι, αφού το παρμπρίζ του αυτοκινήτου έγραφε “Θα με παντρευτείς;”

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Josef κάνει εντυπωσιακά δώρα.

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αγόρασε στη Maryam 1.000 κόκκινα τριαντάφυλλα – τα οποία ήταν διάσπαρτα γύρω από το σπίτι τους – και μία πανάκριβη πράσινη Lamborghini.

Άντρας έκανε στην κοπέλα του την ωραιότερη πρόταση γάμου και της χάρισε ένα πανάκριβο ροζ αυτοκίνητο αξίας 100.000€ - Εικόνα 9

Ένα πράγμα είναι σίγουρο – ο γάμος τους θα είναι άλλη μία τεράστια έκπληξη!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ