Η απίστευτη ιστορία του κopιτσιού «Μόγλης» που βρέθηκε σε ζούγκλα (vid)

Η ιστορία του μικρού Μόγλη που μεγάλωνε με τους λύκους στην ινδική ζούγκλα με τη βοήθεια της αρκούδας Μπαλού και του μαύρου πάνθηρα Μπαγκίρα, επαναλαμβάνεται. Όμως αυτή η ιστορία έχει πρωταγωνιστή ένα μικρό κopίτσι και είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Στην συνηθισμένη περιπολία τους Ινδοί αστυνομικοί βρήκαν ένα 8χρονο «άγριο» κοpίτσι, σε ένα δάσος της χώρας. Το κοpιτσάκι δεν μπορούσε να περπατήσει όπως κανονικό παιδί στην ηλικία της, αλλά είχε υιοθετήσει τις κινήσεις των ζώων. Περπατούσε στα τέσσερα και έβγαζε κραυγές, στην προσπάθεια επικοινωνίας της με τους άνδρες ασφαλείας. Άμεσα την μετέφεραν σε νοσοκομείο και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η ταυτότητα της μικρής που της έδωσαν το προσωνύμιο «Κοpίτσι-Μόγλης» (για τους ευνόητους λόγους), ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε μείνει αρκετά χρόνια στην άγρια φύση και μάλιστα είχε μεγάλη οικειότητα με τους πιθήκους της περιοχής.

Ο επιθεωρητής που βρήκε το μικρό παιδί διηγήθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail: Δεν μπορούσε να μιλήσει ή να μας ακούσει σωστά. Ήταν περιτριγυρισμένο από 3 πιθήκους. Είχε πληγές στο σώμα και ειδικά στον αγκώνα και το ένα της πόδι. Φορούσε ρούχα αλλά όχι πολύ βρώμικα και φαίνεται ότι είχε εγκαταλειφθεί από την οικογένειά της. Φαινόταν αδύναμη και ήταν πολύ πεινασμένη. Φαινόταν σε άθλια κατάσταση. Αν δεν την είχαμε σώσει θα μπορούσαν να την είχαν φάει άλλα ζώα.

[cnn]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ