8 απλά tips για να φαίνεστε ωραιότερη στην παραλία

Αντίθετα με ό,τι πιστεύουμε οι περισσότερες γυναίκες, δεν χρειάζεται να έχεις αναλογίες μοντέλου για να βγεις στην παραλία.

Μπορείς, όμως, να αποφύγεις στιλιστικά και άλλα λάθη που δεν σε κολακεύουν, ακόμα κι αν εσύ νομίζεις το αντίθετο.

Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, δείτε πώς θα αναδείξετε τη σιλουέτα σας την επόμενη φορά που θα πάτε για μπάνιο με λίγα έξυπνα κόλπα.

Προσοχή στο παρεό

8 απλά tips για να φαίνεστε ωραιότερη στην παραλία - Εικόνα 2

Τα παρεό όχι μόνο είναι βολικά και δροσερά αλλά κρύβουν κάποιες ατέλειες που άλλα ρούχα, όπως τα σορτσάκια, θα τόνιζαν. Και πάλι όμως, αυτό ισχύει μόνο αν τα φορέσουμε σωστά. Αν έχετε καμπύλες, δέστε το παρεό λίγο πάνω από τη μέση, ενώ αν η σιλουέτα σας είναι πιο «μονοκόμματη», προτιμήστε να το δέσετε στο ύψος των γοφών.

Και ένα ακόμα tip: τα μεγάλα σχέδια δεν ταιριάζουν σε γυναίκες με καμπύλες και κάποια παραπάνω κιλά, ενώ η καλύτερη επιλογή για μικρόσωμα κοpίτσια είναι τα παρεό με σχέδια μεσαίου μεγέθους.

Μήπως επιλέγετε το λάθος μαγιό;

8 απλά tips για να φαίνεστε ωραιότερη στην παραλία - Εικόνα 3

Δεν έχει σημασία αν είναι ολόσωμο ή μπικίνι. Εσείς θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τα εξής:

-Τα κάθετα «κοψίματα», όπως αυτό της δεξιάς φωτογραφίας, επιμηκύνουν τη σιλουέτα και αδυνατίζουν.

-Τα ψηλόμεσα σλιπ του μαγιό κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, προσθέτοντας οπτικά μερικά εκατοστά στο ύψος σας.

-Τα κρόσια ή βολάν στο κάτω μέρος του μαγιό δίνουν όγκο. Γι’ αυτό, προτιμήστε τα αν έχετε στενούς γοφούς και «ανοιχτούς» ώμους έτσι ώστε να πετύχετε τη συμμετρία που θέλετε.

-Τα μαγιό με στρογγυλή λαιμόκοψη ή V κάνουν τους ώμους να φαίνονται πιο στενούς, γι’ αυτό και ταιριάζουν σε γυναίκες με «ανοιχτό» θώρακα.

– Αν έχετε ανοιχτή περιφέρεια, επιλέξτε ένα σοuτιέν με σχέδια ή βολάν που θα τραβήξει την προσοχή στο πάνω μέρος του κορμού και όχι στο κάτω.

Το σχέδιο και το χρώμα παίζουν ρόλο

8 απλά tips για να φαίνεστε ωραιότερη στην παραλία - Εικόνα 4

Η συμβουλή που πρέπει να θυμάστε είναι απλή: τα σκούρα χρώματα είναι ιδανικά για να κρύψουν τις ατέλειες που δεν θέλετε να τονίσετε. Αντίθετα, φορέστε ανοιχτά χρώματα στα σημεία που θέλετε να προσθέσετε όγκο. Για παράδειγμα, τα σκουρόχρωμα κορδόνια στο κάτω μέρος του μαγιό θα τονίσουν τη μέση και θα κάνουν τη σιλουέτα σας πιο θηλυκή. Τα ανοιχτόχρωμα σοuτιέν και τα σκούρα σλιπ, από την άλλη, είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για γυναίκες με ανοιχτούς γοφούς, μικρό στή8ος και στενούς ώμους.

Και ένα ακόμα tip: οι οριζόντιες ρίγες προσθέτουν όγκο ενώ οι κάθετες ρίγες αδυνατίζουν, όπως ακριβώς ισχύει και στα ρούχα.

Τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά!

8 απλά tips για να φαίνεστε ωραιότερη στην παραλία - Εικόνα 5

Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να σας δώσουν στιλ με μια-δυο κινήσεις. Επιλέξτε αξεσουάρ όπως παρεό, ανοιχτόχρωμες τσάντες θαλάσσης, ανάλαφρα κολιέ και βραχιόλια και γυαλιά ηλίου σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Να θυμάστε, όμως, ότι δεν πρέπει να το παρακάνετε και να τα φορέσετε όλα μαζί. Δύο- τρία αξεσουάρ είναι αρκετά για να κλέψετε τις εντυπώσεις χωρίς να δείξετε ότι έχετε κάνει υπερ-προσπάθεια για να βγείτε στην παραλία.

Η στάση του σώματος

8 απλά tips για να φαίνεστε ωραιότερη στην παραλία - Εικόνα 6

Μπορεί να σας φαίνεται άσχετο, όμως η κακή στάση του σώματος μπορεί να προσθέσει κιλά στη σιλουέτα σας, όπως όταν γέρνετε μπροστά και περπατάτε με το κεφάλι κάτω. Ισιώστε την πλάτη, λοιπόν, προτάξτε το στή8ος μπροστά και περπατήστε με στιλ και άνεση.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ