Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες

Είναι όλοι τους πετυχημένοι, διάσημοι και γοητευτικοί. Κοινό τους χαρακτηριστικό το ότι γεννήθηκαν γυναίκες.

Αποφάσισαν να απαρνηθούν την γυναικεία τους φύση και να ζήσουν τη ζωή τους σαν άνδρες.

Balian Buschbaum

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 3Ο Balian Buschbaum γεννήθηκε το 1980 και δίχως άλλο φαίνεται να είναι ένας άνδρας ιδιαίτερα γοητευτικός και αρρενωπός. Στην πραγματικότητα όμως είναι ο ίδιος άνθρωπος με την Yvonne Buschbaum, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.

Αν και ήταν η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία γυναικών της Γερμανίας, μετά από έναν τραυματισμό, η αθλήτρια ανακοίνωσε ότι αποσύρεται. Λίγο αργότερα, εξέφρασε την επιθυμία να ξεκινήσει διαδικασία αλλαγής φύλου. Το 2008 υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να γίνει άνδρας και άλλαξε επίσημα και το όνομα της.

Ian Harvie

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 5Ο Αμερικανός Ian Harvie είναι stand-up κωμικός που συχνά χρησιμοποιεί την τρανsεξουαλικότητα του ως υλικό για τα έργα του. Έχει εμφανιστεί με την Margaret Cho και πολλές άλλες προσωπικότητες.

 

Loren Rex Cameron

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 7Ο Loren Rex Cameron είναι Αμερικανός φωτογράφος, συγγραφέας και τρανsέξουαλ ακτιβιστής. Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1959 και από νωρίς συμπεριφερόταν σαν αγοpοκόριτσο. Ασχολείται με τα πορτραίτων μέσω των οποίων απεικόνισε και τη μεταμόρφωση του από γυναίκα σε άντρα. Στην ηλικία των 16 ετών αποφάσισε να ζήσει σαν λεsβία όμως 10 χρόνια αργότερα αποφάσισε να αλλάξει εμφάνιση και καθώς δεν αισθανόταν καλά μέσα σε ένα σώμα θηλυπρεπές.

Rocco Kayiatos (Katastrophe)

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 9Ο γνωστός χιπ χόπερ με το παρατσούκλι Katastrophe γεννήθηκε κι αυτός γυναίκα! Ο Rocco Kayiatos είναι επίσης ο πρώτος τρανsέξουαλ τραγουδιστής στο χώρο της χιπ-χοπ μουσικής.

 

 

Ryan Sallans

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 11Ο Ryan Sallans γεννήθηκε ως Kimberly Ann Sallans και αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των τρανsέξουαλ. Η μετάβαση του από γυναίκα σε άντρα χρειάστηκε αρκετά χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2005. Ο Sallans έχει φωτογραφηθεί για αρκετά περιοδικά ενώ έχει παρουσιαστεί και στην εκπομπή του Larry King.

Thomas Beatie

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 13Ίσως είναι για τον πιο πολυσυζητημένο τρανsέξουαλ από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κι αυτό λόγω της απόφασής του να κάνει παιδί. Ο Beatie έζησε τη ζωή του ως γυναίκα μέχρι την ηλικία των είκοσι, όταν άρχισε να λαμβάνει ορμονική θεραπεία για να γίνει άντρας. Ωστόσο, κράτησε τα γεννητικά του όργανα ώστε να κυοφορήσει παιδιά. Σήμερα είναι μπαμπάς 3 παιδιών.

 

Andreas Krieger

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 15Ο Andreas Krieger γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1966 ως Heidi Krieger και ήταν αθλήτρια της σφαιροβολίας της Ανατολικής Γερμανίας. Για χρόνια λάμβανε εν αγνοία πολύ μεγάλες ποσότητες αναβολικών, προκειμένου να πετύχει υψηλές επιδόσεις. Τα αναβολικά αυτά επιβάρυναν τον οργανισμό με τεστοστερόνη με αποτέλεσμα, ήδη από την ηλικία των δεκαοκτώ, να αρχίσει να αναπτύσσει ανδρικά χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα υπέστη πολύ σημαντικές βλάβες στην υγεία. Αποσύρθηκε από το άθλημα το 1990 και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου το 1997.

Buck Angel

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 17Ο παραγωγός ταινιών ποpνό Buck Angel, γνωστός και ως ο άνδρας με το αiδοίο, αποτελεί σύμβολο για την κοινότητα των ομοφυλόφιλων, των bisexual και των τρανsέξουαλ. Μεγάλωσε σαν γυναίκα στο Λος Άντζελες αν και από μικρή ηλικία έκανε παρέα με αγόpια και είχε αντρικά ενδιαφέροντα. Κάποια στιγμή αποφάσισε να αφαιρέσει το στή8ος του και να ντύνεται αντρικά, δεν προχώρησε όμως σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου λόγω του κόστους της. Σήμερα, εργάζεται ως συγγραφέας και διευθύνει τη δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών ποpνό.

Lucas Silveira

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 19Γεννήθηκε στον Καναδά το 1979. Tραγουδιστής, κιθαρίστας και στιχουργός για τους Cliks. eίναι ο πρώτος transexual άντρας σε ροκ συγκρότημα.

Chaz Bono

Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες - Εικόνα 21Ο Chaz Bono γεννήθηκε ως Chastity Bono και είναι η κόρη της διασημης Cher. Υποβλήθηκε σε επεμβάσεις αλλαγής φύλου επί δύο χρόνια και δηλώνει πανευτυχής για τη νέα του ζωή.

 

Πηγή: e-go.gr

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ