Διεκόπη για τις 3 Ιουλίου η δίκη του βιαστή της Δάφνης -Δεν παρέστη ο κατηγορούμενος

Για τις 3 Ιουλίου διεκόπη η δίκη του 53χρονου κατηγορούμενη βιαστή της Δάφνης.

Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στο δικαστήριο ενώ απούσα ήταν και η 23χρονη φοιτήτρια, η οποία κατήγγειλε τον 53χρονο για την παράνομη κατακράτησή της και τον βιασμό της. 

Υπενθυμίζεται πως ο 53χρονος κατηγορείται  ότι με το πρόσχημα της εύρεσης μιας κοπέλας για να τον βοηθάει στο σπίτι, βασάνισε, κράτησε παράνομα και βίασε νεαρή φοιτήτρια σε διαμέρισμα στη Δάφνη, το Μάιο του 2017.

Ο 53χρονος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη θέληση της νεαρής κοπέλας και πως έχει σοβαρά προβλήματα όρασης, τα οποία δεν του επέτρεπαν να προβεί στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.
Σε βάρος του μάλιστα έχει  ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη και για παιδική πορνογραφία καθώς στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του φέρεται να εντοπίστηκαν βίντεο με πρωταγωνιστές παιδιά.

Η αποκάλυψη των δραματικών στιγμών που κατήγγειλε ότι έζησε στα χέρια του η 22χρονη φοιτήτρια προκάλεσε σοκ πριν από περίπου ένα χρόνο. Και αυτό γιατί η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης.

Είχε προηγηθεί η δήλωση εξαφάνισης της 22χρονης από τους γονείς της οι οποίοι αγωνιούσαν καθώς είχαν χάσει τα ίχνη της. Οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της Δάφνης αξιοποιώντας τις πληροφορίες των γονιών της κοπέλας που τους ενημέρωσαν πως εκείνη την περίοδο εργαζόταν βοηθώντας έναν άνδρα με αναπηρία.

Η νεαρή φοιτήτρια βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και  λίγο αργότερα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ομηρία και βιασμό της από τον 53χρονο, ο οποίος – όπως η ίδια φέρεται να είπε – αφού της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε και στη συνέχεια την βίασε.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ