Φυλακισμένος το έσκασε από τη φυλακή και η γυναίκα του τον έστειλε πίσω στο κελί του

Μια σύζυγος από το Κολοράντο οδήγησε το σύζυγό της πίσω στη φυλακή, όταν κατάλαβε ότι εκμεταλλεύτηκε ένα μπέρδεμα που είχε γίνει με τις ταυτότητες και βγήκε από τη φυλακή.

Οι φυλακές του Mesa County φέρεται να μην έλεγξαν την ταυτότητα του James Rynerson, με αποτέλεσμα να μπερδέψουν τα στοιχεία του με ενός άλλου κρατούμενου που περίμενε να απελευθερωθεί.

Ο Rynerson συγκέντρωσε τα χαρτιά του άλλου ανθρώπου, τη χρεωστική του κάρτα, έβαλε και την υπογραφή του και έφυγε κύριος από τις φυλακές.

Φυλακισμένος το έσκασε από τη φυλακή και η γυναίκα του τον έστειλε πίσω στο κελί του - Εικόνα 2

Η εφημερίδα Daily Sentinel ανέφερε ότι ο Rynerson φυλακίστηκε στα τέλη Μαΐου για απειλητική συμπεριφορά και διάφορες άλλες παραβιάσεις.

Ένας άλλος κρατούμενος, ο 35χρονος Marvin March, είχε μεταφερθεί προσωρινά στο κελί του Rynerson ενώ το δικό του κελί ήταν υπό κατασκευή.

Ο March αργότερα επέστρεψε στο αρχικό του κελί, αλλά ο κατάλογος στέγασης της φυλακής δεν είχε ενημερωθεί για την αλλαγή.

Όταν ο March κλήθηκε να φύγει από τις φυλακές, τηλεφώνησαν στο κελί του Rynerson ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το μπέρδεμα και βγήκε έξω.

Φυλακισμένος το έσκασε από τη φυλακή και η γυναίκα του τον έστειλε πίσω στο κελί του - Εικόνα 3

Ούτε ο αστυνομικός ούτε ο υπάλληλος των κρατήσεων που επεξεργάστηκαν τα έγγραφα και την ταυτότητα του Rynerson έλεγξαν σωστά τα στοιχεία του.

Οι υπάλληλοι συνειδητοποίησαν το λάθος τους όταν ο March πλησίασε έναν αστυνομικό και τον ρώτησε πότε θα απελευθερωθεί.

Η σύζυγος του Rynerson ήταν συγκλονισμένη όταν είδε τον σύζυγό της στο γκαράζ του σπιτιού στο οποίο ζει.

Μόλις της είπε το πώς έφυγε από τις φυλακές, εκείνη τον έστειλε πίσω στο κελί του. Ο άντρας επέστρεψε πίσω σε λιγότερο από δύο ώρες.

Ο Rynerson αντιμετωπίζει τώρα πολλές νέες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της διαφυγής, της πλαστογραφίας, της πλαστοπροσωπίας και της κλοπής.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ