Φωτογράφος νεογέννητων μωρών απαθανατίζει τις αντιδράσεις αυτού του μπαμπά, αλλά παγώνει μόλις προσέχει το τατουάζ του

Από τότε που ο Hunter και η Hope Madden παντρεύτηκαν, ονειρεύτηκαν να γίνουν γονείς και να αποκτήσουν μια όμορφη οικογένεια. Όταν ο Hunter και η Hope  άρχισαν να κάνουν προσπάθειες για ν’ αποκτήσουν παιδί, είχαν αποθαρρυνθεί όταν είδαν πως ήταν πιο δύσκολο από όσο περίμεναν.

Μετά από επισκέψεις σε γιατρούς, διαπίστωσαν ότι η Hope δύσκολα θα έμενε έγκυος και πως ακόμα πιο δύσκολο ήταν το να διατηρήσει μια υγιή εγκυμοσύνη. Μετά από μήνες θεραπειών γονιμότητας  και αναμονής, η Hope υπέστη 2 αποβολές πριν μείνει έγκυος στο γιο της, τον Owen. Στη συνέχεια, κατά το πρώτο υπερηχογράφημα τους, το ζευγάρι είχε καταρρακωθεί όταν έμαθε ότι η καρδιά του Owen δεν χτυπούσε πια. Φωτογράφος νεογέννητων μωρών απαθανατίζει τις αντιδράσεις αυτού του μπαμπά, αλλά παγώνει μόλις προσέχει το τατουάζ του Παρόλα αυτά, το ζευγάρι διατήρησε την ελπίδα του και συνέχισε να προσπαθεί. Μέχρι που η Hope έμεινε έγκυος στην κόρη τους, την Evelyn. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο Hunter και η Hope ανησυχούσαν για την υγεία της Evelyn. «Ήμασταν προετοιμασμένοι για το χειρότερο», είπε η Hope . «Νομίζω ότι σε όλη την εγκυμοσύνη μου νιώθαμε έτσι.» Παρά τους χειρότερους φόβους τους, η εγκυμοσύνη της Hope ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Κατά τη διάρκεια των 40 ωρών του φυσικού τοκετού, το ζευγάρι βρέθηκε να παλεύει με την απώλεια του Owen με πιο δυναμικό τρόπο από όσο ποτέ πριν. Αλλά η γέννα, παρότι ήταν οδυνηρή, κατάφερε να επουλώσει τις πληγές τους. Όντας δεμένοι μεταξύ τους, οι δύο γονείς κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο το μικρό θαύμα τους. Φωτογράφος νεογέννητων μωρών απαθανατίζει τις αντιδράσεις αυτού του μπαμπά, αλλά παγώνει μόλις προσέχει το τατουάζ του Επιτέλους, η μικρή Evelyn γεννήθηκε και το όνειρο του Hunter και της Hope να γίνουν γονείς έγινε πραγματικότητα. Μετά από όλα όσα πέρασαν, το ζευγάρι τελικά ευλογήθηκε με το πιο τέλειο δώρο. Η φωτογράφος Leilani Rogers, τράβηξε μερικές απίστευτες φωτογραφίες της συναισθηματικής αυτής γέννησης. Οι φωτογραφίες της- ιδιαίτερα οι φωτογραφίες του Hunter που συναντά επιτέλους την αγαπημένη του κόρη- έχουν αγγίξει τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων στο διαδίκτυο. Φωτογράφος νεογέννητων μωρών απαθανατίζει τις αντιδράσεις αυτού του μπαμπά, αλλά παγώνει μόλις προσέχει το τατουάζ του Είναι μια ισχυρή υπενθύμιση του ότι ο τοκετός δεν είναι μόνο το να φέρουμε μια νέα ζωή στον κόσμο, έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας νέας οικογένειας. Η ζωή του Hunter και της Hope δεν θα είναι ποτέ η ίδια από δω και πέρα. «Αυτή είναι μια ιστορία για έναν πατέρα και μια μητέρα που μέσα από τον πόνο της απώλειας, περίμεναν καρτερικά ν’ αγκαλιάσουν το μωρό τους», έγραψε η φωτογράφος Leilani Rogers στην λεζάντα  της παραπάνω φωτογραφίας. «Αυτό το τατουάζ στο στή8ος του έγινε μετά την πρώτη αποβολή τους, και τώρα η κόρη του ακουμπάει το γλυκό της κεφαλάκι πάνω του.»

«Έχω αγαπήσει την οικογένεια Madden. Όλες οι γέννες που απαθανατίζω είναι πολύτιμες για μένα, αλλά αυτή είναι κάπως ξεχωριστή. Ο Hunter και η Hope είναι καταπληκτικοί γονείς. Έχουν πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον και φυσικά για την Evelyn. Δούλεψαν πολύ και σκληρά για να φτάσουν ως εδώ και ανησυχούσαν μέχρι να την πάρουν στα χέρια τους.» Φωτογράφος νεογέννητων μωρών απαθανατίζει τις αντιδράσεις αυτού του μπαμπά, αλλά παγώνει μόλις προσέχει το τατουάζ του «Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα την ανακούφιση και τη χαρά που νιώθουν σε αυτές τις φωτογραφίες. Είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό το να καταγράφει κάποιος τις ξεχωριστές και αυθεντικές αντιδράσεις ενός πατέρα. Συχνά ξεχνάμε ότι η γέννα δεν είναι μόνο για τη μαμά και το μωρό, είναι για την οικογένεια. Όλη αυτή η γέννα ήταν γεμάτη τρυφερές στιγμές που το αποδεικνύουν, και μου άρεσε που κατέγραψα την ιστορία τους. Είχα την ευκαιρία να τους επισκεφθώ ξανά περίπου μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της μικρής για να τραβήξω κάποιες έξτρα οικογενειακές φωτογραφίες. Έχω, επίσης, κρατήσει επαφή μαζί τους στα social media και έτσι, καμαρώνω την Evelyn καθώς μεγαλώνει!”

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ