Κάποιες γυναίκες είναι φτιαγμένες για να σου αφήνουν το σημάδι τους

Γράφει η Άντρη Φλουρέντζου

«Να μην ερωτευτείς ποτέ γυναίκα που διαβάζει, γυναίκα που αισθάνεται υπερβολικά ή γράφει. Να μην ερωτευτείς ποτέ γυναίκα πνευματώδη, πλανεύτρα, τρελή και παλαβή. Να μην ερωτευτείς ποτέ γυναίκα που σκέφτεται, που γνωρίζει αυτά που ξέρει κι επιπλέον μπορεί και να πετά, γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της. »

Οι γυναίκες αυτές είναι φτιαγμένες για να σου αφήσουν το σημάδι τους.
Οι γυναίκες αυτές είναι φτιαγμένες για να σε κάνουν να ξεχάσεις το πώς ήσουν πριν.
Οι γυναίκες αυτές είναι προορισμός για κάποιον που ξέρει να εκτιμάει.
Οι γυναίκες αυτές έχουν όνειρα στο βλέμμα τους. Αθωότητα στο χαμόγελο τους. Η παιδικότητα είναι στην φύση τους. Στο αίμα τους κυλάει αυθορμητισμός.

Τις γυναίκες αυτές δεν τις συναντάς κάθε μέρα.
Δεν υποκρίνονται ποτέ. Δεν θα σου το παίξουν άνετες, ούτε δύσκολες. Δεν στέκονται σε περιτυλίγματα. Κάνουν φασαρία για την ουσία και όχι για τον θόρυβο. Σε ακούνε προσεκτικά και ρωτάνε συνέχεια. Μιλάνε πολύ και παθιάζονται με μικροπράγματα όπως είναι η αγάπη και ο άνθρωπος. Μαθαίνουν συνέχεια. Ενθουσιάζονται με τις νέες ιδέες και οι απόψεις τους αλλάζουν πολύ γρήγορα.
Αυτές οι γυναίκες γνωρίζουν κάθε μέρα καινούριους ανθρώπους. Θέλουν να τους δοκιμάσουν όλους και δεν φοβούνται μήπως και τους αρέσουν περισσότερο. Περισσότερο από τους συνηθισμένους.

Αυτές οι γυναίκες θα σου δοθούν δίχως όρια. Αυτές οι γυναίκες θα σου μάθουν να δίνεσαι χωρίς όρια. Θα σε μάθουν πως δεν γίνεται αλλιώς.
Αυτές οι γυναίκες έχουν τον έpωτα ως υπέρτατη αξία. Κλαίνε για τον έpωτα, γελάνε με τον έpωτα. Συγκινούνται με τον έpωτα. Δεν βάζουν τη ζωή τους σε κουτάκια. Αγαπάνε πολύ ή καθόλου.
Αυτές οι γυναίκες είναι ο ορισμός της θηλυκότητας. Αυτές οι γυναίκες κατακτούν πρώτα το μυαλό σου και μέτα το σώμα. Αυτές οι γυναίκες το μετουσιώνουν το σώμα, σε πνεύμα.
Αυτές οι γυναίκες έχουν απαιτήσεις που δεν αγοράζονται. Έχουν παλιομοδίτικες καρδιές. Ονειρεύονται φιλιά στην βροχή και χορό στο μπαλκόνι. Ονειρεύονται το μαζί και το πάντα.
Οι γυναίκες αυτές είναι μέρη που δεν θα πήγαινε κανείς με ευκολία.
Είναι μέρη που αν πας, δεν επιστρέφεις.

«Ασχέτως αν μείνει μαζί σου, ή αν σε αγαπήσει κι εκείνη, από μια τέτοια γυναίκα, ποτέ δεν επιστρέφεις. »
Να το θυμάσαι αυτό. Δεν επιστρέφεις!

Πηγή: loveletters.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ