Κρήτη: Οδηγούσε με την Porsche, με 300 χλμ.στον ΒΟΑΚ και μετέδιδε live στο Facebook

Εντύπωση προκαλεί ένα δημοσιεύματα του ekriti.gr. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, Ηρακλειώτης, που μόλις είχε αγοράσει τη νέα του Porche επιχείρησε να την… δοκιμάσει στον πιο αιματοβαμμένο δρόμο της Ελλάδας και έναν από τους χειρότερους στην Ευρώπη, τον περίφημο ΒΟΑΚ. 

Σύμφωνα με το ekriti.gr ο οδηγός της Porsche μετέδιδε live την προσπάθειά του στο Facebook, να πιάσει τα 300 χλμ. 

«Κατά την διάρκεια της διαδρομής μάλιστα, την οποία την έκανε με το ένα χέρι στο τιμόνι και με την άλλη στο κινητό μεταδίδοντας προκλητικά την διαδρομή του τρόμου, καλούσε ταυτόχρονα στο τηλέφωνο και φίλους του, λέγοντάς τους πως οδηγεί σαν να παίζει playstation, όπως ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά, την ώρα που προσπερνά από δεξιά και από αριστερά, οποιοδήποτε όχημα βρεθεί μπροστά του!

Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την διάρκεια της δολοφονικής του οδήγησης, ακούγεται να βρίζει όταν συναντά μπροστά του … αργούς οδηγούς, καθώς του κόβουν τη φόρα!».

Σύμφωνα με το ekriti.gr το βίντεο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και ο οδηγός ο οποίος και το είχε ανεβάσει το κατέβασε. Στη σελίδα του στο Facebook, υπάρχουν όμως ακόμη πολλά παρόμοια βίντεο που δείχνουν το κοντέρ να γράφει 200 χλμ., σε νυχτερινή οδήγηση, επίσης στον ΒΟΑΚ. 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ