Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις… ατσαλιές του με χαρτί υγείας!

pets

Εμείς προσωπικά δεν θα μπορούσαμε να του κρατήσουμε μούτρα!

Αυτό είναι ο 21χρονος Acelin Hampton. Είναι ένας επιχειρηματίας και καλλιτέχνης φωνοληψίας από το Denton, του Τέξας.

Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις ατσαλιές του με χαρτί υγείας - Εικόνα 1

Ωστόσο, πιο πολύτιμο έργο του μέχρι σήμερα είναι η υιοθέτηση ενός κουταβιού που ονομάζεται Pablo, πριν από τρεις μήνες. Ο Hampton είπε ότι καθαρίζει τα ατυχημάτα αλλά ο Pablo “τα πάει καλά με τη χρήση της τουαλέτας έξω.”

Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις ατσαλιές του με χαρτί υγείας - Εικόνα 2

Ο Hampton είπε ότι όταν ο Pablo είχε τα ατυχήματα του, το κουτάβι συνήθως παρακολουθούσε τον καθαρισμό τους με χαρτί τουαλέτας.

Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις ατσαλιές του με χαρτί υγείας - Εικόνα 3

Ο Pablo είχε επίσης μερικά περιστατικά με το χαρτί τουαλέτας στο σπίτι. Ο Hampton εξήγησε ότι κάποτε “πήρε κάποιο χαρτί τουαλέτας και το ξετύλιξε σε όλο το δωμάτιο μου.” Πρόσφατα, ο Hampton άφησε τον νεαρό Pablo υπό τη φροντίδα του φίλου του και όταν ο Pablo χρειάστηκε να κάνει την ανάγκη του, δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο. Έκανε το πιπί του στο πάτωμα του μπάνιου, και όταν ο Hampton ήρθε στο σπίτι, βρήκε χαρτί τουαλέτας τράβηγμένο από το ρολό πάνω στο βρεγμένο σημείο και συνειδητοποίησε ότι Pablo “προσπάθησε να το καθαρίσει” μόνος του.

Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις ατσαλιές του με χαρτί υγείας - Εικόνα 4

Ο Hampton μοιράστηκε το ξεκαρδιστικό αυτό περιστατικό στο Twitter, λέγοντας ότι “πραγματικά δεν μπορώ καν να τους τις βρέξω για αυτό” γιατί προσπάθησε πραγματικά. Ο Pablo πραγματικά προσπάθησε να το κάνει σωστά αυτή τη φορά.

Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις ατσαλιές του με χαρτί υγείας - Εικόνα 5

Οι άνθρωποι τόσο ξεκαρδίζονται στα γέλια όσο και δείχνουν συμπάθεια προς το σκυλί. “Απλά πρέπει να καθίσεις και να του μιλήσεις σε αυτό το σημείο», είπε κάποιος, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του Pablo . Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις ατσαλιές του με χαρτί υγείας - Εικόνα 6 Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις ατσαλιές του με χαρτί υγείας - Εικόνα 7 Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις ατσαλιές του με χαρτί υγείας - Εικόνα 8

Ο Hampton είπε ότι σκέφτεται πως ο Pablo μάλλον ήξερε πως να το κάνει αυτό, βλέποντας τον μπαμπά του να καθαρίζει τις ακαθαρσίες του. “Κάνει πολλά πράγματα που μου επιτρέπουν να πιστεύω ότι είναι αρκετά έξυπνος”, πρόσθεσε.

Ξεκαρδιστική ιστορία ενός κουταβιού που προσπάθησε να καλύψει τις ατσαλιές του με χαρτί υγείας - Εικόνα 9

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ