Μάνα ανάγκασε την κόρη της να φοράει κάθε μέρα τα ίδια ρούχα επί μία εβδομάδα επειδή έκανε μπούλινγκ στην φίλη της

Μια απογοητευμένη μητέρα τιμώρησε την κόρη της γιατί έκανε μπούλινγκ στη φίλη της στο σχολείο.

Η Amanda Mitchell, από το Newfoundland του Καναδά, απομάκρυνε τα πάντα το δωμάτιο της κόρης της.

«Δεν έχει τίποτα», έγραψε η Mitchell στο Facebook.

Η Mitchell εξήγησε στη συνέχεια ότι η κόρη της θα έπρεπε να φορέσει τα ίδια ρούχα για όλη την εβδομάδα, επειδή έκανε μπούλινγκ στην καλύτερή της φίλη.

Μάνα ανάγκασε την κόρη της να φοράει κάθε μέρα τα ίδια ρούχα επί μία εβδομάδα επειδή έκανε μπούλινγκ στην φίλη της - Εικόνα 2

“Θα τα πλένω τη νύχτα όταν πάει για ύπνο, αλλά δεν θα της το πω,” έγραψε η Mitchell.

Η Mitchell αποκάλυψε επίσης ότι κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα η κόρη της θα πρέπει να γράψει 50 φορές τη φράση : «Δεν θα λέω ψέμματα», «Θα είμαι ευγενική με όλους», «Θα συμπεριφέρομαι καλά στο σχολείο», «Εγώ είμαι υπεύθυνη για τις πράξεις μου».

“Και τότε, αυτό το παιδί θα μάθει να συμπεριφέρεται όμορφα,” έγραψε η μητέρα.

Η Mitchell αποκάλυψε ότι συνήθως δεν «δημοσίευε τέτοια πράγματα» στο Facebook, αλλά ήταν υποχρεωμένη επειδή ήταν «πολύ αηδιασμένη και απογοητευμένη» από την κόρη της.

Μάνα ανάγκασε την κόρη της να φοράει κάθε μέρα τα ίδια ρούχα επί μία εβδομάδα επειδή έκανε μπούλινγκ στην φίλη της - Εικόνα 3

“Έλαβα μια κλήση από τον καθηγητή της την Παρασκευή, που μου εξηγούσε πώς συμπεριφερόταν η Hannah όλη την εβδομάδα στην τάξη,” είπε η μητέρα.

“Τουλάχιστον δύο συνεχόμενες ημέρες βρέθηκε να περιπλανιέται στις αίθουσες κατά τη διάρκεια του γεύματος όταν πρέπει να παραμείνει στην τάξη της.”

“Κορόιδευε μέχρι και τους καλύτερούς της φίλους.”

Μάνα ανάγκασε την κόρη της να φοράει κάθε μέρα τα ίδια ρούχα επί μία εβδομάδα επειδή έκανε μπούλινγκ στην φίλη της - Εικόνα 4

Η Mitchell είπε ότι δεν πίστευε πως η τιμωρία της ήταν σκληρή.

“Αν συμπεριφέρεται έτσι κι όταν μεγαλώσει τότε η τιμωρία της μπορεί να είναι η φυλακή και δεν θέλω κάτι τέτοιο για τα παιδιά μου,” έγραψε η μητέρα.

“Νομίζω ότι το πρόβλημα με αυτή τη γενιά είναι η ανεπαρκής τιμωρία. Η τιμωρία είναι κακή, αλλά πρέπει να τη χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε τα παιδιά μας και όχι να αγνοούμε την κάθε κακή συμπεριφορά.”

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ