Νεαρή παραπονέθηκε σε κλινική για το κακό φούσκωμα στα χείλη και ο διευθυντής της απάντησε πως φταίει το στοματικό σeξ για το χάλι της

Μια γυναίκα που παραπονέθηκε για τα «τσαλακωμένα»  ψεύτικα χείλη της, σοκαρίστηκε από την απάντηση που πήρε από τον «διευθυντή» της κλινικής.

Η Charlotte Neale από το Essex, 26 ετών, ισχυρίζεται ότι έμεινε με ανομοιόμορφα χείλη μετά από δύο θεραπείες των 180€ που έκανε στο BeautyBox στο Hornchurch.

Ισχυρίζεται ότι το υλικό γεμίσματος μετακινήθηκε από τα χείλη της και προς τη μύτη και το μάγουλό της και την έκανε να μη μπορεί να φάει για μέρες και ντρεπόταν να βγει από το σπίτι.

Νεαρή παραπονέθηκε σε κλινική για το κακό φούσκωμα στα χείλη και ο διευθυντής της απάντησε πως φταίει το στοματικό σεξ για το χάλι της - Εικόνα 2

Όταν οι καταγγελίες της δεν ελήφθησαν στα σοβαρά από την κλινική, η Charlotte έφτασε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να προειδοποιήσει τους άλλους για την εμπειρία της και μοιράστηκε ένα βίντεο με το άγνωστο υγρό που βγαίνει από τα χείλη της.

Ωστόσο, ο Dan Dye, ο διευθυντής της κλινικής, της απάντησε λέγοντάς της «να μη δίνει σημασία».

Σε ένα σχόλιο, ο Dan έγραψε: “Το Beautyboxbymaggie δεν ευθύνεται γι’ αυτό το πράγμα στα χείλη της. Είμαι χρόνια στο επάγγελμα και κακώς μας κατηγορούν για οποιοδήποτε πράγμα.”

“Έξι μήνες μετά την έξοδο από την κλινική βγάζεις κάτι από τα χείλη σου… Ίσως να ευθύνεται το στοματικό στο σύντροφό σου.”

Νεαρή παραπονέθηκε σε κλινική για το κακό φούσκωμα στα χείλη και ο διευθυντής της απάντησε πως φταίει το στοματικό σεξ για το χάλι της - Εικόνα 3

Πρόσθεσε: “Ζήσε τη ζωή σου κοpιτσάκι μου.”

Η ιδιοκτήτρια Magda Gouzd δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που είπε ο Dan, αλλά εξήγησε ότι το έκανε επειδή είδε πόσο «ψευδή» ήταν η καταγγελία της Charlotte και ισχυρίζεται ότι το γέμισμα των χειλιών έγινε σωστά.

Η Charlotte είπε: “Μερικά από τα πράγματα που έλεγε ο Dan ήταν αηδιαστικά. Ήταν τόσο άθλια, δεν μπορώ να τα επαναλάβω τώρα.”

Νεαρή παραπονέθηκε σε κλινική για το κακό φούσκωμα στα χείλη και ο διευθυντής της απάντησε πως φταίει το στοματικό σεξ για το χάλι της - Εικόνα 4

“Με τράβηξε με τη βελόνα και πόνεσα τόσο πολύ. Έχανα τόσο πολύ αίμα και αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ πριν.”

“Το πρήξιμο ήταν ασυνήθιστα μεγάλο. Δεν μπορούσα να φάω για κάποιες μέρες μετά την επέμβαση.”

“Ήταν οδυνηρό. Όταν το πρήξιμο ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσα να φάω σωστά. Έπρεπε να τρώω σούπες. Ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι.”

Νεαρή παραπονέθηκε σε κλινική για το κακό φούσκωμα στα χείλη και ο διευθυντής της απάντησε πως φταίει το στοματικό σεξ για το χάλι της - Εικόνα 5

“Όταν τα χείλη είχαν πέσει από το πρήξιμο και μπορούσα να δω το τελικό αποτέλεσμα, δεν υπήρχε γέμισμα στο κάτω-μέσον του χείλους μου.”

“Υπήρχε απλώς ένα φούσκωμα από κάθε πλευρά στην κορυφή και στο κάτω μέρος.”

“Στην πραγματικότητα, άρχισε να μετακινείται στην κορυφή του χείλους μου. Ήταν πάνω και κάτω από τα χείλη μου.”

Η Charlotte είχε ήδη δύο επιτυχείς θεραπείες για τα χείλη από άλλη κλινική, αλλά σκέφτηκε ότι ήταν καλή η τιμή για την πρώτη της θεραπεία στο BeautyBox τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ωστόσο, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι το υγρό που της έβαλαν ήταν ανομοιογενές και της προκάλεσαν τόσο πόνο που δεν μπορούσε να φάει τίποτα για μέρες εκτός από σούπα.

Νεαρή παραπονέθηκε σε κλινική για το κακό φούσκωμα στα χείλη και ο διευθυντής της απάντησε πως φταίει το στοματικό σεξ για το χάλι της - Εικόνα 6

Η Charlotte πήγε για μια δεύτερη επέμβαση σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά της να επιδιορθώσει την κατάσταση και πλήρωσε άλλα 180€.

“Η δεύτερη φορά ήταν απολύτως γελοία. Δεν μπορούσα να βγω, έπρεπε να μείνω στο σπίτι για τέσσερις ή πέντε μέρες.” είπε.

“Έμοιαζα με ένα τεράστιο ψάρι. Περίμενα ξανά. Ήταν το ίδιο πράγμα, ήταν ανομοιογενές και άσχημο, κάποια ποσότητα υγρού δεν ήταν καν στα χείλη.

Τους επόμενους μήνες, το πρήξιμο δεν κατέβηκε και η Charlotte ζήτησε συμβουλές από άλλη κλινική.

Έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο που δείχνει μια νοσοκόμα να πιέζει το γέμισμα από τα χείλη της, όταν έκανε την επανορθωτική θεραπεία στα τέλη Μαΐου.

Νεαρή παραπονέθηκε σε κλινική για το κακό φούσκωμα στα χείλη και ο διευθυντής της απάντησε πως φταίει το στοματικό σεξ για το χάλι της - Εικόνα 7

Η νοσοκόμα φέρεται να πληροφόρησε τη Charlotte ότι το υγρό θα έπρεπε να είχε διαλυθεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά την προειδοποίησε ότι φαίνεται πως το μεγαλύτερο μέρος του παρέμεινε γύρω από τα χείλη.

Η νεαρή μοιράστηκε το βίντεο στα social media όπου προειδοποίησε για τους κινδύνους της επίσκεψης σε μη πιστοποιημένες κλινικές.

Η Charlotte είπε: “Λαμβάνοντας υπόψη τι έβγαινε από τα χείλη μου, εκπλήσσομαι που δεν έπαθα καμιά άσχημη λοίμωξη.”

Νεαρή παραπονέθηκε σε κλινική για το κακό φούσκωμα στα χείλη και ο διευθυντής της απάντησε πως φταίει το στοματικό σεξ για το χάλι της - Εικόνα 8

“Δεν μπορείτε να παίζετε με την υγεία των ανθρώπων. Υπάρχουν τόσες πολλές φλέβες, δεν συνειδητοποιείτε πόσα υπάρχουν, στα χείλη, στο πρόσωπο και ότι μπορεί να πάει στραβά – μια νευρική βλάβη, για παράδειγμα.”

“Εάν χτυπήσετε σε λάθος φλέβα και περάσει το υγρό σε λάθος φλέβα, μπορεί να περάσει στις αρτηρίες και να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας.”

“Είναι τρομακτικό το ότι άλλα κοpίτσια εμπιστεύονται ανθρώπους που μπορεί να μην το κάνουν σωστά.”

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ