Ο “Μικρός Πρίγκιπας” που γεννήθηκε με κάτασπρα μαλλιά!

Ένα μικρό αγόpι με το όνομα Bence, γεννήθηκε με κατάλευκα μαλλιά σε ένα νοσοκομείο στο Szekesfehervar. Το παρατσούκλι του, είναι Γοητευτικός Πρίγκιπας και δεν είναι αλμπίνο! «Τα λευκά μαλλιά, δεν είναι σημάδι ασθένειας ή προγεννητικού στρες», δήλωσε ο γιατρός Zoltan Kummer και σύμφωνα με τον ίδιο, ο Bence δεν είναι αλμπίνο.

Αν ήταν, τότε η χρωστική ουσία μελανίνη θα έλειπε και από το δέρμα του. Σύμφωνα με τους ειδικούς γιατρούς, αυτό οφείλεται πιθανότατα στην προσωρινή έλλειψη χρωστικής ουσίας και τα μαλλιά αυτού του μικρού αγοpιού κατά πάσα πιθανότητα θα σκουρύνουν, καθώς θα μεγαλώνει. Ο "Μικρός Πρίγκιπας" που γεννήθηκε με κάτασπρα μαλλιά και έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο!

Σε κάθε περίπτωση, η γαλακτώδης άσπρη τρίχα είναι τόσο εντυπωσιακό γεγονός, που οι νοσηλευτές που εργάζονται στο μαιευτήριο τον αποκαλούν Γοητευτικό Πρίγκιπα! Κατά τα άλλα, ο Bence είναι ένα μεγάλο όμορφο αγοpάκι! Γεννήθηκε με βάρος 5400 g, ύψος 54 εκατοστά και έφτασε στην ώρα του – όπως ήταν αναμενόμενο! Ο "Μικρός Πρίγκιπας" που γεννήθηκε με κάτασπρα μαλλιά και έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο!

Δείγμα από το αίμα του, έχει σταλεί σε ένα εργαστήριο στο Βουκουρέστι για μερικές επιπλέον εξετάσεις, για να δουν αν η έλλειψη χρωστικής ουσίας υποδηλώνει οποιαδήποτε προβλήματα. Γενικά, αυτό το αξιολάτρευτο μικρό αγόpι είναι υγιές με κάθε άλλο τρόπο!

via

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ