Πραγματικός θησαυρός -Αυτά είναι τα χρυσαφικά και τα ρολόγια που είχαν κλέψει οι Γεωργιανοί διαρρήκτες [εικόνες]

Αμέτρητα χρυσαφικά, ορισμένα μάλιστα μεγάλης αξίας, ρολόγια, εικόνες, ασημικά αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές είχαν αρπάξει από σπίτια της Αττικής τα μέλη της Γεωργιανής μαφίας. 

Πρόκειται για τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή της σπείρας των 21 ατόμων που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. στις 22 Μαΐου και η πλειοψηφία των οποίων ήταν Γεωργιανοί. 

Από τις εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, φαίνεται πως οι δράστες είχαν αρπάξει πάρα πολλά χρυσαφικά, κινητά, φορητούς υπολογιστές τηλεοράσεις, ρολόγια κ.α.

Μέχρι τώρα έχει ταυτοποιηθεί η δράση τους σε 70 τουλάχιστον περιπτώσεις κλοπών, ενώ φαίνεται πως η σπείρα δραστηριοποιούνταν και στον τομέα των ναρκωτικών. 

Η ΕΛ.ΑΣ. δίνει τώρα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τα κλοπιμαία που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών για την πλήρη αποδόμηση της προαναφερόμενης εγκληματικής οργάνωσης.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση «παρακαλούνται οι πολίτες που θα αναγνωρίσουν κάποιο-α από τα παραπάνω κλοπιμαία, να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-6875210 και 210-6831620».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ