Βιοτεχνία σάλτσας από τον Εβρο καλεί τους πολίτες να πάρουν με τις ντομάτες τους Καμμένο, Κοτζιά και Τσίπρα

Μια επιχείρηση, η οικοτεχνία σάλτσας Πορτοκαλλίδη από τις Φέρες του Έβρου, ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά από τους αγανακτισμένους πολίτες να πάρουν στην κυριολεξία με τις… ντομάτες βουλευτές της συγκυβέρνησης και υπόσχεται πως όσοι το πετύχουν θα έχουν και το δωράκι τους.

Όπως επισημαίνεται σε ανάρτηση στο Facebook, «όποιος καταφέρει αποδεδειγμένα να περιλούσει με τη βραβευμένη σάλτσα μας έναν από τους εξέχοντες βουλευτές ανεξαρτήτου κόμματος που στηρίζει τη συμφωνία για τη Μακεδονία» κερδίζει 20 κούτες σάλτσας Πορτοκαλλίδη!

Μάλιστα υπάρχουν και τα… bonus, αφού εάν ο βουλευτής είναι από Μακεδονία ή Θράκη, ο «δράστης» επιβραβεύεται με 5 επιπλέον κούτες, ενώ για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά το δώρο είναι 10 επιπλέον κούτες.

Εντούτοις, αν κάποιος καταφέρει να περιλούσει με σάλτσα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, τότε το αφεντικό… τρελαίνεται και χαρίζει την επιχείρησή του, η οποία είναι μάλιστα και βραβευμένη!

Δείτε την απίστευτη ανάρτηση της Οικοτεχνίας Πορτοκαλλίδη:

«Η πρόκλησή μας ισχύει 100% για όποιον το πράξει, εμείς αυτό που λέμε το εννοούμε», αναφέρει στην ThessNews ο ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας και αγρότης Βασίλης Πορτοκαλίδης, που είναι έτοιμος να επιβραβεύσει τους επίδοξους «δράστες» με τη νόστιμη σάλτσα του.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η οικοτεχνία από τη Θράκη μετρά μόλις δέκα μήνες ζωής, παρέχοντας το προϊόν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ έχει προλάβει να κατακτήσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ