Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε για Πρώτη Φορά την Οικογένειά του! Η Ομοιότητα με τον Αδελφό του Είναι Απίστευτη!

Την οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη εντοπίσαμε στη Χερσόνησο της Κρήτης, στα εγκαίνια ενός από τα πέντε ξενοδοχεία που διαχειρίζεται.

Ο λόγος για τον αδερφό του Στέφανο Παπακαλιάτη, που διαχειρίζεται ένα μέρος των επενδύσεων της οικογένειας στο νησί, το κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με την προσέλκυση τουριστών.

Ο ίδιος συνεργάζεται με Tour Operators του διεθνούς στερεώματος, φέρνοντας περισσότερους από 500.000 επισκέπτες ετησίως στην Κρήτη.

Επίσης, συναντήσαμε τον θείο του (αδελφό του πατέρα του) Μιχάλη Παπακαλιάτη, που θεωρείται ένας από τους «πατριάρχες» του τουρισμού στο νησί. Ο γιος του θείου του Μιχάλη και πρώτος ξάδερφος του Χριστόφορου, Λευτέρης Παπακαλιάτης, είναι εκείνος που κρατά τα σκήπτρα των ξενοδοχείων στο νησί, με τη βοήθεια της κόρης του Μαρίας Παπακαλιάτη.

Όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες παρακάτω, ο Χριστόφορος μοιάζει πολύ με τον αδερφό του…

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε για Πρώτη Φορά την Οικογένειά του! Η Ομοιότητα με τον Αδελφό του Είναι Απίστευτη! - Εικόνα 1 Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε για Πρώτη Φορά την Οικογένειά του! Η Ομοιότητα με τον Αδελφό του Είναι Απίστευτη! - Εικόνα 2 Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε για Πρώτη Φορά την Οικογένειά του! Η Ομοιότητα με τον Αδελφό του Είναι Απίστευτη! - Εικόνα 3

Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ