15+2 Μοδάτα κοντά κουρέματα Που θα Λατρέψετε για το Φετινό Καλοκαίρι

Τα κοντά αυτά κουρέματα, θα σας πάρουν τα μυαλά! Μπορεί να μην είχατε αποφασίσει να κόψετε τα μαλλιά σας αλλά μετά από αυτά τα κουρέματα θα αλλάξετε γνώμη. Μπορείτε να επιλέξετε το χτένισμα σας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και την υφή των μαλλιών.

Εδώ θα βρείτε 20 μοντέρνα κοντά κουρέματα που είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

To κούρεμα αυτό ταιριάζει πολύ σε άτομα που έχουν στρογγυλό πρόσωπο και είναι ένα από τα πιο μοντέρνα κοντά κουρέματα. Ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και σας βοηθά επίσης να αδυνατίσετε χαρακτηριστικά που δεν επιθυμείτε να τονίσετε. Το κούρεμα αυτό είναι πιο εντυπωσιακό όταν θα έχετε κάνει ένα φωτεινό μακιγιάζ.

15+2 Μοδάτα κοντά κουρέματα Που θα Λατρέψετε για το Φετινό Καλοκαίρι - Εικόνα 1

Τα σγουρά χτενίσματα στο κοντό μαλλί είναι πολύ στη μόδα. Το χτένισμα αυτό είναι πολύ ρομαντικό. Μπορείτε επίσης να κάνετε και στα μαλλιά σας και ξανθά φλασάκια. Προσθέστε λίγο highlight αν έχετε λεπτή τρίχα, το οποίο θα αυξήσει τον όγκο στα μαλλιά. Με αυτά τα σγουρά μαλλιά, μπορείτε να έχετε το άγριο βλέμμα που επιθυμείτε. Αν δεν έχετε σγουρά μαλλιά, στη συνέχεια, μπορείτε να τα κάνετε κυματιστά με τη βοήθεια ενός εξαρτήματος για μπούκλες.

15+2 Μοδάτα κοντά κουρέματα Που θα Λατρέψετε για το Φετινό Καλοκαίρι - Εικόνα 2

Το φυσικό χτένισμα σε στενά κουρεμένα μαλλιά είναι ένα από τα μοντέρνα κοντά κουρέματα. Το χτένισμα είναι καλύτερο για τις μαύρες γυναίκες για τα φυσικά και όμορφα σγουρά μαλλιά τους. Στο χτένισμα, όπου πέφτουν οιι μπούκλες στο μέτωπο σας, σας δίνει μια δραματική εμφάνιση. Βελτιώστε το χτένισμά σας με κόκκινο κραγιόν και φτερωτό eyeliner. Αν θέλετε αυτό το φυσικό χτένισμα μην ξεχάσετε να φορέσετε εκπληκτικά αξεσουάρ.

15+2 Μοδάτα κοντά κουρέματα Που θα Λατρέψετε για το Φετινό Καλοκαίρι - Εικόνα 3

Τα κοντό πολυεπίπεδο χτένισμα είναι ένα από τα πιο μοδάτα κοντά κουρέματα. Εάν είστε ευλογημένοι με πυκνά μαλλιά, τότε μην αφήνετε την ομορφιά σας σε βαρετά κουρέματα. Προσθέστε στρώματα στο χτένισμά σας επιτυγχάνοντας αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα πολλά στρώματα κάνουν το χτένισμα πιο όμορφο. Το χτένισμα δεν αφαιρεί όγκο από το κούρεμα και σας δίνει μια άκρως ελκυστική εμφάνιση.

15+2 Μοδάτα κοντά κουρέματα Που θα Λατρέψετε για το Φετινό Καλοκαίρι - Εικόνα 4

Ένα πολύ όμορφο κούρεμα είναι το πολυεπίπεδο καρέ, τις γυναίκες που έχουν λεπτά μαλλιά. Το χτένισμα αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό, όταν το συνδυάσετε με ένα απλό t-shirt. Είναι κατάλληλο για ανοιχτούς τόνους δέρματος και τις κυρίες που έχουν λεπτή τρίχα.

15+2 Μοδάτα κοντά κουρέματα Που θα Λατρέψετε για το Φετινό Καλοκαίρι - Εικόνα 5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ