Το «ανάποδο μπικίνι» είναι η νέα τάση στα μαγιό αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα

Το «κόλπο» με το ανάποδο μαγιό είναι γνωστό από καιρό, αν και άγνωστο ποιος και πότε το εμπνεύστηκε πρώτη φορά.

Και τώρα μια εταιρία μαγιό από την Αυστραλία αποφάσισε να «πατεντάρει» τη μέθοδο και να κυκλοφορήσει ένα μπικίνι, που το πάνω μέρος του φοριέται με ανάποδη φορά, καλώντας τους πελάτες της να φανούν τολμηροί και να ακολουθήσουν την νέα τάση.

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό μαγιό «τριγωνάκι», το συγκεκριμένο αφήνει ένα κενό σαν τρύπα ακριβώς στη μέση του στή8ους, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο το ντεκολτέ κι αφήνοντας πιο εκτεθειμένο το στή8ος- για την ακρίβεια, οριακά ακάλυπτο.

Fresh 👙🌸 @valentinafradegrada #valentinafradegrada #upsidedownbikini

A post shared by ♠️UPSIDEDOWN BIKINI OFFICIAL♠️ (@upsidedownbikini_official) on

Τα μαγιό της εταιρίας προκάλεσαν αμφιλεγόμενες αντιδράσεις, με κάποιους να τα χαρακτηρίζουν «άμεση ανόρθωση στή8ους» κι άλλους να διαμαρτύρονται πως αποκλείουν τις «κανονικές» γυναίκες, των οποίων το στή8ος είναι αδύνατο να χωρέσει σε ένα μπικίνι δεμένο έτσι.

These colors 😍 @mega_swim #TaylorMega #MegaSwim

A post shared by ♛ Taylor Mega ♛ (@taylor_mega) on

Όπως και να έχει, η Valentina Fradegrada, το μοντέλο από την Ιταλία που αυτοαποκαλείται δημιουργός της τάσης, κάνει προς το παρόν τα πάντα για να πείσει πως το «Upside Down bikini» είναι το νέο απόλυτο trend του καλοκαιριού, επιστρατεύοντας στο Instagram της φωτογραφίες από άλλα Ευρωπαίες κοπέλες να το φορούν.

🍉🍍🥝🍓🍋 – 👙 @iam_bikini

A post shared by Valentina Fradegrada Bada$$ B. (@valentinafradegrada) on

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ