Αυτοκτόνησε ο γιος της Tina Turner – Βαρύ πένθος για την θρυλική τραγουδίστρια

Επικαιρότητα

Νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια βρέθηκε ο πρωτότοκος γιος της Τίνα Τέρνερ. Απαρηγόρητη η τραγουδίστρια.

Ο 59χρονος πρωτότοκος γιος της Τίνα Τέρνερ, Craig Turner, αυτοκτόνησε την Τρίτη. Αν και εκκρεμεί η νεκροψία, οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η 78χρονη Τίνα Τέρνερ παρακολουθούσε την εβδομάδα μόδας Haute Couture Paris λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός ο γιος της στην Καλιφόρνια.

Αυτοκτόνησε ο γιος της Tina Turner – Βαρύ πένθος για την θρυλική τραγουδίστρια - Εικόνα 2

Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν 18 ετών όταν γεννήθηκε ο γιος της. Πατέρας του ήταν ο σαξοφωνίστας Raymond Hill. Η Τίνα Τέρνερ αργότερα παντρεύτηκε τον Ike Turner που τον υιοθέτησε και του έδωσε το όνομά του.

Ο Craig Turner δεν είχε παντρευτεί ούτε είχε αποκτήσει παιδιά. Η Τίνα Τέρνερ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημες δηλώσεις για τον θάνατο του πρώτου της παιδιού.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει άλλα τρία παιδιά. Τον 57χρονο Ronnie που απέκτησε με τον σύζυγό της Ike Turner και τα δύο παιδιά που υιοθέτησε από τον πρώτο του γάμο. Ο Ιke Jnr είναι 59 ετών και ο Michael 58.

Αυτοκτόνησε ο γιος της Tina Turner – Βαρύ πένθος για την θρυλική τραγουδίστρια - Εικόνα 3

Οι αποκαλύψεις για τη ζωή με την Τίνα Τέρνερ

Η Τίνα Τάρνερ σε συνέντευξή της στην Όπρα το 2005 είχε πει ότι ο μεγαλύτερος γιος της, που την είχε δει να κακοποιείται από τον Ike Snr., είναι πολύ ευαίσθητος. «Έβλεπαν τα μαυρισμένα μάτια. Τα παιδιά του Ike ποτέ δεν αντέδρασαν. Αλλά ο μεγαλύτερος γιος μου, ο Craig, ήταν πολύ συναισθηματικό παιδί. Πάντα κατέβαζε το βλέμμα από θλίψη. Μια μέρα που ο Ike με χτυπούσε, ο Craig χτύπησε την πόρτα και με ρώτησε αν είμαι καλά. Σκέφτηκα «σε παρακαλώ, μη με χτυπάς σπίτι». Δεν ήθελα να ακούνε τα παιδιά. Προσπαθούσα να τρώω με τα παιδιά, να τους μιλάω για τη ζωή. Αλλά ο Ike δεν το καταλάβαινε. Γύριζε πάντα αργά από το στούντιο. Ήταν απαίσιο».

Αυτοκτόνησε ο γιος της Tina Turner – Βαρύ πένθος για την θρυλική τραγουδίστρια - Εικόνα 4

Η Τίνα Τάρνερ εγκατέλειψε τον Ike μόνο όταν ο Craig αποφοίτησε από το σχολείο. Η ταραγμένη σχέση τους είναι μέρος της μουσικής ιστορίας. Εθισμένος στα ναρκωτικά, ο Ike χτυπούσε την Τίνα Τάρνερ μέχρι που πήρε τη μεγάλη απόφαση. Μετά από 16 χρόνια κοινής ζωής τον παράτησε στη μέση της νύχτας. Είχε αίματα στο λευκό σύνολό της και μόλις 36 σεντ στις τσέπες της.Αυτοκτόνησε ο γιος της Tina Turner – Βαρύ πένθος για την θρυλική τραγουδίστρια - Εικόνα 5

Έζησε στην Ελβετία από το 1994 με τον Γερμανό μουσικό παραγωγό Erwin Bach. Παντρεύτηκαν 5 χρόνια αργότερα. Ο Ike Jnr. δήλωσε ότι η μητέρα του εγκατέλειψε όλα της τα παιδιά. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι τους φρόντιζε οικονομικά. «Η μητέρα μου ζει τη ζωή της. Έχει νέο σύζυγο και ζει στην Ευρώπη. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το παρελθόν».

Σύμφωνα με τον Ike Jnr, η Τίνα Τάρνερ αποστασιοποιήθηκε από τη ζωή της με τον πατέρα του και απομακρύνθηκε από τα παιδιά της. Υποστήριξε ότι και οι δύο γονείς του ήταν απόντες από τη ζωή τους. «Μας μεγάλωναν οι νταντάδες γιατί έλειπαν 11 μήνες τον χρόνο. Ο πατέρας μου με πήρε από το σχολείο στα 13 μου χρόνια. Κατέληξα να διοικώ το στούντιο ηχογράφησής του και να πηγαίνω μαζί του. Έβγαζαν πολλά χρήματα στις περιοδείες και ο πατέρας μου με ανάγκαζε να τα μετράω μέχρι να λερωθούν τα χέρια μου».

Αυτοκτόνησε ο γιος της Tina Turner – Βαρύ πένθος για την θρυλική τραγουδίστρια - Εικόνα 6

Αυτοκτόνησε ο γιος της Tina Turner – Βαρύ πένθος για την θρυλική τραγουδίστρια - Εικόνα 7

Αυτοκτόνησε ο γιος της Tina Turner – Βαρύ πένθος για την θρυλική τραγουδίστρια - Εικόνα 8Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ