Άντρας είπε στη γυναίκα του «ή εμένα ή τα σκυλιά» και μπορείτε να μαντέψετε τι διάλεξε

pets

Στο απροχώρητο είχε φτάσει η κατάσταση ενός 25ετούς γάμου ανάμεσα σε μία 59χρονη και του 53χρονου συζύγου της, όταν εκείνος αποφάσισε να περάσει σε δραστικά μέτρα. Ο Μάικ λοιπόν έσκασε στη Λιζ το απόλυτο τελεσίγραφο: Να διαλέξει αυτόν ή τα τριάντα (30) σκυλιά της. Δυστυχώς για εκείνον, μάλλον δεν περίμενε την απάντηση.

Μετά από 18 ολόκληρους μήνες, ο Μάικ μάλλον κρατά ακόμα μούτρα αφού δεν έχει επικοινωνήσει με την πρώην γυναίκα του. Όχι ότι η Λιζ νοιάζεται, αφού όπως η ίδια σχολίασε:

O σύζυγός μου είπε “είναι ή εγώ ή τα σκυλιά”. Δεν τον έχω δει ή ακούσει από τότε. Νόμιζα ότι έπειτα από 25 χρόνια, θα ήξερε πως το να παρατήσω τα σκυλιά δεν είναι η πρόθεσή μου. Απλά αυτός έφτασε στο σημείο που δεν άντεχε άλλο και ήθελε να το κόψει. Αλλά εγώ δεν ήμουν προετοιμασμένη να τα παρατήσω όλα. Έτσι αυτός αποφάσισε να φύγει και αυτό ήταν προφανώς η επιλογή του.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το ζευγάρι γνωρίστηκε 33 χρόνια πριν, παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1991 και έχουν έναν 22χρονο γιο. Όλα αυτά βέβαια δεν είχαν καμία σημασία, αφού το πιο σημαντικό πράγμα για τη Λιζ ήταν η πετυχημένη πανσιόν σκύλων την οποία δημιούργησε στο χωριό Barnham του Suffolk της Αγγλίας. Όπως επιπλέον και η οργάνωση BedforBullies, η οποία ασχολείται με τη διάσωση των κακόφημων μπουλ τεριέ.

Όλα αυτά έχουν αφήσει αυτή τη στιγμή 30 σκυλιά στη φροντίδα της, που απαιτούν πάρα πολύ κόπο για την περιποίηση τους και σχεδόν 18 ώρες δουλειάς κάθε μέρα. Ωστόσο, η Λιζ δε φαίνεται να το μετανιώνει.

Στο κάτω κάτω, ίσως η ζωή με 30 σκυλιά να έχει άλλη χάρη!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ