Υιοθετήθηκε ο τραυματισμένος σκύλος με τις καμένες πατούσες που δεν τον ήθελε ο ιδιοκτήτης του

pets

Υιοθετήθηκε ο σκύλος που βρέθηκε στη Νέα Μάκρη με εγκαύματα στα πόδια του, μετά τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

Ο γερμανικός ποιμενικός εντοπίστηκε με καμένες πατούσες από την ομάδα DOGIT σε καμένο σπίτι στη Νέα Μάκρη και μεταφέρθηκε στον σταθμό πρώτων βοηθειών της ΕΔΚΕ στην Ραφήνα όπου και του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί για νοσηλεία.

Όπως αναφέρει η οργάνωση Dogs’ Voice, «τα παραπάνω έγιναν σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη ο οποίος ανήκει στην ομάδα των πυρόπληκτων της Νέας Μάκρης. Όταν ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να γίνει περαιτέρω νοσηλεία του σκύλου αρνήθηκε να τον δώσει. Με τα πολλά η ομάδα της Dogit τον έπεισε και μεταφέρθηκε στο Vets4Life στο Πικέρμι. Εκεί ξεκίνησε η θεραπεία του σκύλου καθώς το ζώο πονούσε πολύ και τα τραύματα του ήθελαν συνεχείς αλλαγές από καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Σε επικοινωνία των εθελοντών και του νοσοκομείου με τον ιδιοκτήτη για το μέλλον του σκύλου, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φροντίσει κατάλληλα το ζώο και πώς επιθυμεί να δοθεί για υιοθεσία.

Έκτοτε τον σκύλο ανέλαβε το Dogs’ Voice για να του βρει την υιοθεσία που αξίζει. Ο σκύλος υιοθετήθηκε στην Αθήνα από ζευγάρι με μεγάλη εμπειρία στη ράτσα με κατάλληλο σπίτι και κατάλληλες συνθήκες για τον σκύλο. Φωτογραφίες θα ακολουθήσουν σύντομα! Θα σας παρακαλέσω θερμά να κλείσουμε το θέμα όλοι εδώ».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗΤο ζώο αυτό εντοπίστηκε με καμμένες πατούσες λιπόθυμο από την ομάδα…

Posted by Dogs' Voice on Thursday, 2 August 2018

[altsantiri.gr]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ