Όλοι πίστεψαν ότι αυτός ο Άντρας έκλαιγε για τον νεογέννητο γιο του, μέχρι που αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο

Ζευγάρι ανέθεσε στην φωτογράφο Kirstie Perez να συλλάβει την αποκορύφωση της εγκυμοσύνης της συζύγου στο νοσοκομείο, την γέννηση του παιδιού τους, αλλά η Kirstie δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν μπροστά σε τέτοια έκπληξη. 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η μητέρα υπέφερε από «Hyperemesis Gravidarum», μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από έντονη ναυτία, εμετό, απώλεια βάρους και ηλεκτρολυτικές διαταραχές. Ο σύζυγος της βρισκόταν στο πλευρό της τους 9 αυτούς μήνες, συμπεριλαμβανομένων των 4 φορών νοσηλείας της γυναίκας του. Ωστόσο, όταν η Kirstie είπε στον σύζυγο ότι τον έπιασε να κλαίει βλέποντας τον γιο του, της απάντησε: «Δεν έκλαιγα γι’ αυτό».

Η Kirstie έχει τραβήξει φωτογραφίες σε πάρα πολλές γέννες, αλλά αυτή η φορά ήταν διαφορετική, επειδή πελάτης συνέβη να είναι η μικρότερη αδερφή της και γιατί η εγκυμονούσα ήταν σε συνεχή πόνο. Θα μπορούσε να πεθάνει φέρνοντας το μωρό της.  «Παρακολουθούσα τον άντρα της να κοιτάζει αβοήθητος επί σχεδόν ένα χρόνο. Τα συναισθήματα στην αίθουσα ήταν απίστευτα «, δήλωσε η φωτογράφος.

«Έβλεπε ανήμπορος τη γυναίκα του να κάνει εμετό για 285+ ημέρες»

«Ήταν μάρτυρας της απώλειας 14 κιλών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όπου δεν ήταν σε θέση να θρέψει τον εαυτό της λόγω Hyperemesis Gravidarum & preeclampsia»

«Έίχε νοσηλευτεί 4 φορές για αφυδάτωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της»

«Έτρωγε τις περισσότερες φορές στα μπροστινά σκαλοπάτια του σπιτιού τους, γιατί κάθε μυρωδιά την αρρώσταινε κυριολεκτικά»

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ