Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει το αλουμινόχαρτο για διάφορους πόνους στο σώμα σας

Όσοι το έχουν δοκιμάσει μένουν με το στόμα ανοιχτό για την αποτελεσματικότητα αυτής της θεραπείας. Φαίνεται αδύνατο και εξαιρετικά απίθανο, αλλά προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα.

Πάμε να δούμε τι συμβαίνει:

Το αλουμίνιο που χρησιμοποιείτε στη μαγειρική, ιδίως μέσω του φύλλου (αλουμινόχαρτο), είναι σε θέση να ενεργοποιήσει ορισμένα σημεία τα οποία είναι υπεύθυνα για την βιολογική πηγή του πόνου και να τα ανακουφίσει. Προσφέρει βοήθεια σε μακροχρόνιος πόνους, όπως, μυϊκό πόνο, πόνο των οστών, πόνο του αυχένα, πόνο των αρθρώσεων, πόνο από αρθρίτιδα και από χειρουργική επέμβαση. Επίσης οι άνθρωποι με ρευματισμούς, ισχιαλγίες και την ουρική αρθρίτιδα έχουν παρατηρήσει βελτιώσεις.

Πως γίνετε αυτή η θεραπεία;

Με την τοποθέτηση του αλουμινόχαρτου στην πληγείσα περιοχή, αντανακλά το πρωταρχικό πεδίο της Γης και αυξάνει την θετική επίδραση της, που ενεργεί ως ένα είδος μεγεθυντικού φακού. Αποφεύγει επίσης τη διείσδυση της εξωτερικής ακτινοβολίας στο ανθρώπινο σώμα.

Πιο είναι το νόημα αυτής της θεραπείας και γιατί λειτουργεί;

Σύμφωνα με τον ερευνητή AV Skvortsov από την Ρωσία, στο ανθρώπινο σώμα υπάρχει ένας πυρήνας κυττάρου που αλληλεπιδρά άμεσα με το μαγνητικό πεδίο της γης. Όταν αυτό το πεδίο είναι παραμορφωμένο, αποτρέπει τη αποθεραπεία, Επίσης το αλουμίνιο παράγει θερμότητα και αυτή η θερμότητα είναι επωφελής για την αντιμετώπιση του πόνου.

Όσοι το έχουν δοκιμάσει βλέπουν πως έχει επιδράσει θετικά!

Επίσης δεν βλάπτει και γιατί να μην το δοκιμάσετε;

Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει το αλουμινόχαρτο για διάφορους πόνους στο σώμα σας - Εικόνα 1

Θα εκπλαγείτε από το χρόνο αποθεραπείας και την αποτελεσματικότητα αυτής της θεραπείας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο αρκετά μεγάλο για να επιδέσετε την πληγείσα περιοχή. Η γυαλιστερή πλευρά του χαρτιού πρέπει να είναι σε επαφή με τη θέση του πόνου. Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε ταινία για να το κρατήσει στο σημείο, Καλό είναι να το κάνουμε το βράδυ πριν από τον ύπνο, γιατί το αλουμίνιο χρειάζεται να μείνει σε επαφή με την πληγείσα περιοχή για περίπου 10 ή 12 ώρες. Επαναλάβετε για 12-15 διαδοχικές ημέρες.

Μετά περιμένετε δύο εβδομάδες για να επαναλάβετε, εάν είναι απαραίτητο.

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε διαφορετικούς τύπους του πόνου, συμπεριλαμβανομένου του πόνου στο λαιμό, της πλάτης, στα χέρια, στα πόδια, στα γόνατα, για ισχιαλγία, ουρική αρθρίτιδα, αρθρίτιδα η ρευματοειδής αρθρίτιδα, για τις αρθρώσεις (ουρικό οξύ) και για την φτέρνα.

Σε πολλούς ανθρώπους, ο πόνος φεύγει γρήγορα, έχει αποδειχθεί η ισχυρή αντι-φλεγμονώδης δράση της θεραπείας.

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ