Σκύλος παριστάνει το αδέσποτο έξω από φαστφουντάδικο για να τρώει τσάμπα

pets

Μια σκυλίτσα από την Οκλαχόμα έφαγε για πρώτη φορά burger στη ζωή της. Από τότε, «το σκάει» τα βράδια από το σπίτι της και παριστάνει το αδέσποτο έξω από το κοντινότερο κατάστημα McDonald’s , για να φάει-και μάλιστα τζάμπα-μερικές μερίδες ακόμα.

Η ιδιοκτήτριά της έφτασε στο σημείο να την αναρτήσει στο Facebook και να γράψει απελπισμένη ότι «Μην τη ταίζετε άλλο. Δεν είναι αδέσποτη». Τόσο πολύ εθίστηκε η μικρή.

If you see my dog @ the McDonald’s on shields, quit feeding her fat ass bc she don’t know how to act & be leaving the…

Posted by Betsy Reyes on Sunday, 21 October 2018

Η ιδιοκτήτρια της Μπέτσι Ρέγες έγραψε στο Facebook: «Αν δείτε τη σκυλίτσα μου στα McDonald’s σταματήστε να ταΐζετε τον χοντρό πισινό της, γιατί δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και πηγαίνει συνέχεια στο μαγαζί και στήνεται με τις ώρες εκεί τα βράδια. Δεν είναι αδέσποτη. Απλά παριστάνει την αδέσποτη για να την ταΐζετε με τα burgers σας».

Η Ρέγες μάλιστα απαθανάτισε τη σκηνή όπου κατευθύνεται με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει. Και βλέπουμε τη θλίψη της σκυλίτσας στο πρόσωπό της… Φυσικά, όλη η ιστορία έγινε viral και οι χρήστες ζητωκραύγασαν την πρωτοβουλία αλλά και τη σπιρτάδα της μικρής σκυλίτσας.

When I caught her ass in the act 😤😂😂❤️

Posted by Betsy Reyes on Sunday, 21 October 2018

Όλοι ψηφίζουν πάντως ότι θα το ξανακάνει, γιατί φαίνεται ότι έχει ήδη εθιστεί στη νοστιμιά των burgers. Και μάλλον δεν θα εγκαταλείψει γρήγορα το… βραδινό της χόμπι.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ