Ελληνική μοτοσικλέτα έκανε την εμφάνιση της στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού

Ελληνες

Η εντυπωσιακή custom μοτοσυκλέτα του Μάριου και Ντίνου Νικολαϊδη, το DCR-018 “The Billet Sting” concept που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο διεθνές σαλόνι μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο, συνεχίζει να προκαλεί τις αντιδράσεις του κοινού με την τεχνολογία και την μοναδική σχεδιαστική της ταυτότητα.

Ελληνική μοτοσικλέτα έκανε την εμφάνιση της στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού - Εικόνα 1

Η DNA High Performance Filters είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής φίλτρων στον κόσμο στους δύο και τους τέσσερις τροχούς και είναι ελληνική! Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Ντίνος Νικολαΐδης μαζί με τον γιο του Μάριο παρουσίασαν φέτος στην έκθεση στο Μιλάνο την DCR-018 “The Billet Sting” υπό τη μορφή concept και με βλέψεις και για περιορισμένη παραγωγή για αυτούς που θέλουν να την κυκλοφορούν εντός αλλά και εκτός πίστας, εφόσον εκδηλωθεί και το ανάλογο ενδιαφέρον.

Ελληνική μοτοσικλέτα έκανε την εμφάνιση της στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού - Εικόνα 2

Η μοτοσυκλέτα είναι επιπέδου supercar, όπως ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και ανάλογη θα είναι και η τιμή της προοριζόμενη για λίγους και εκλεκτούς.

Ελληνική μοτοσικλέτα έκανε την εμφάνιση της στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού - Εικόνα 3

Η DCR-018 είναι κατασκευασμένη σχεδόν εξολοκλήρου από μεγάλα μπλοκ αλουμινίου κατεργασμένα σε CNC με το εντυπωσιακό κυψελωτό τελείωμα των εξωτερικών επιφανειών να μαγνητίζει το βλέμμα, ενώ μειώνει και το βάρος.

Ελληνική μοτοσικλέτα έκανε την εμφάνιση της στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού - Εικόνα 4

Το πλαίσιο είναι μονοκόκ, μονοκόματο από μπροστά μέχρι πίσω, και για την κίνησή της η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί τον αεροελαιόψυκτο boxer κινητήρα της BMW Motorrad των 1.200 κ.εκ., με τον άξονα μετάδοσης να έχει διατηρηθεί, όχι όμως και το κέλυφός του που έχει δώσει τη θέση τους σε αλουμινένιο ψαλίδι.

Ελληνική μοτοσικλέτα έκανε την εμφάνιση της στις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού - Εικόνα 5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ