20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη είναι παραμυθένια

Χριστούγεννα

Νέα Υόρκη, για μερικούς είναι απλώς η πόλη στην οποία ζουν και δουλεύουν, για άλλους ωστόσο αποτελεί όνειρο ζωής να βρεθούν μια μέρα σε αυτήν. Μια πόλη η οποία δεν κοιμάται ποτέ, που ζει έντονα όλους τους μήνες του χρόνου.

Οι πιο πολλοί ονειρεύονται να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη την περίοδο των Χριστουγέννων. Τότε η πόλη ντύνεται στα γιορτινά της και αλλάζει φυσιογνωμία. Παντού φωτεινά λαμπιόνια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, Άγιοι Βασίληδες. Οι βιτρίνες των, έτσι κι αλλιώς, λαμπερών καταστημάτων, στην καλύτερη στιγμή τους.

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη είναι παραμυθένια - Εικόνα 2

Η ατμόσφαιρα στην αμερικανική μητρόπολη είναι μαγευτική χωρίς να το προσπαθήσει: πατινάζ γύρω από το πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center ή βόλτες με άμαξες στο Central Park.

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη είναι παραμυθένια - Εικόνα 3

Τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη είναι η πραγματοποίηση των παιδικών ονείρων που ζούσαν κλεισμένα στο συρτάρι της ωριμότητας και αδημονούσαν να βγουν στο φως ντυμένα με αφράτο χιόνι, πολύχρωμα λαμπιόνια και φωτεινές επιγραφές.

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη είναι παραμυθένια - Εικόνα 4

Παντού, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, συναντά κανείς μουσικούς του δρόμου να παίζουν κάθε είδους μουσική, πάντα στους ίδιους γιορτινούς σκοπούς, με κομβικό σημείο τον κεντρικό σταθμό του Grand Central Terminal. Μια όαση για τους βιαστικούς επιβάτες που σιγοψιθυρίσουν τους σκοπούς ή ακόμα αφήνονται σε μια υποψία χορού.20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη είναι παραμυθένια - Εικόνα 5

Η γιορτινή Νέα Υόρκη, είναι ακριβώς αυτό που ο καθένας μας είχε πλάσει στη φαντασία του για τις γιορτές, όταν ήταν παιδί.

20 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη είναι παραμυθένια - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ