Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου: Σε 2 μήνες περιμένει το μωράκι της και μόλις μάθαμε το φύλο

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο σύζυγός της Νίκος Συμεωνίδης πρόκειται να γίνουν σε 2 μήνες για πρώτη φορά γονείς και όπως αντιλαμβάνεται κανείς η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Η ταλαντούχα κωμική ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς μπήκε μόλις στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το μωρό της, καρπό του έpωτά της με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Η απόκτηση ενός μωρού ήταν όνειρο ζωής για το ζευγάρι και η είδηση ότι αυτό έρχεται επιτέλους τους έχει γεμίσει με ανείπωτη χαρά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η Βασιλική και ο Νίκος έμαθαν ότι σε δύο μήνες θα αποκτήσουν… κοpιτσάκι! Οι δυο τους κρατούν την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που η ηθοποιός αποφεύγει τις επίσημες πρεμιέρες, για να μην πέσει πάνω σε κάμερες και φωτογράφους.

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου: Σε 2 μήνες περιμένει το μωράκι της και μόλις μάθαμε το φύλο - Εικόνα 2

Η χαρά της που θα γίνει μαμά είναι τεράστια, ωστόσο δεν θέλει να την μοιραστεί με άλλους πέρα από τον στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο της.

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου: Σε 2 μήνες περιμένει το μωράκι της και μόλις μάθαμε το φύλο - Εικόνα 3

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ