25 ρόλοι έκπληξη: Έλληνες και ξένοι που δεν αναγνωρίζονται! [photos]

Το ταλέντο είναι ένα φυσικό χάρισμα, που αυτοί οι 25 ηθοποιοί διαθέτουν σε αφθονία. Ταινίες βιογραφικές, τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις αφιερωμένες σε μια εξαιρετική προσωπικότητα και καλλιτέχνες που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν έναν πολύ απαιτητικό ρόλο.

Και τα κατάφεραν με τη βοήθεια του styling, αλλά και της σκληρής δουλειάς. Όλοι ενδιαφερόμαστε για τα κρυφά μυστικά που αποκαλύπτουν ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές αφιερωμένες σε διάσημα πρόσωπα, όπως ο Βενιζέλος, ο Σωκράτης, ο Παπαφλέσσας, αλλά και ο Σαρλό! Φυσικά αυτό που βοηθάει είναι όταν ο ηθοποιός κάνει προσπάθεια… να μοιάζει και εμφανισιακά με το πρόσωπο που υποδύεται.

Διαλέξαμε αποκλειστικά για εσάς τις 25 από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές και ξένες «μιμήσεις», όπου ένας ηθοποιός προσπάθησε με το μακιγιάζ και το ταλέντο του να μοιάσει με μια εμβληματική προσωπικότητα.

Τη Μαντώ Μαυρογένους στην ομώνυμη ταινία του 1971 σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη ενσάρκωσε η μεγάλη ηθοποιός Τζένη Καρέζη. Στο ρόλο του Δημήτριου Υψηλάντη, ο Πέτρος Φυσσούν.

Ο Στέφανος Ληναίος στο ρόλο του Καζαντζάκη και είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ομοιότητά του στη νέα κινηματογραφική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή.

Ο βετεράνος ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος ερμηνεύει τον Γαλιλαίο, στον ομώνυμο θεατρικό μονόλογο, που έγραψε ο ίδιος για τον Ιταλό αστρονόμο της Αναγέννησης.

Μεγάλη επιτυχία για την εποχή της γνώρισε η ελληνική πολεμική-ιστορική-βιογραφική-περιπετειώδης ταινία του 1971, [σε συμπαραγωγή Τζέιμς Πάρις και Φίνος Φιλμ, σε σκηνοθεσία Ερρίκου Ανδρέου και σε σενάριο Πάνου Κοντέλη], όπου ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ερμήνευσε τον Παπαφλέσσα!

Ποιος τη χάρη της Ζωής Κωνσταντοπούλου να πέσει στον «καλλιτεχνικό έpωτα» του Τάκη Ζαχαράτου!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ