Σήμερα κλαίμε γιατί βγήκε το πρώτο τρέιλερ του νέου Lion King

Λίγες ταινίες έχουν κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο που είχαν μεγαλύτερη επιρροή στα παιδιά των 90s από τον Βασιλιά των Λιονταριών και έτσι τα νέα ότι θα υπάρξει καινούρια εκδοχή του σε live action μορφή μας είχαν αφήσει ανήσυχους. Για ποιο λόγο να προσπαθήσεις να αναβιώσεις κάτι που από μόνο του είναι τέλειο;

Παρόλα αυτά, το εξαιρετικό καστ (Donald Glover, Beyonce, Seth Rogen, John Oliver, ο καταπληκτικός James Earl Jones που επιστρέφει στον ρόλο του Σκαρ και πολλοί άλλοι) μας έδωσαν μεγάλες ελπίδες και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που μόλις δημοσιεύτηκε από τους λογαριασμούς της Disney μας έκανε να βάλουμε τα κλάματα κατευθείαν.

Εκτός από τα πρώτα πλάνα του Simba κλέβουμε ματιές από το βασίλειο του Pride Rock, τον σοφό πίθηκο Rafiki και ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ με το αφηνιασμένο κοπάδι που τρέχει και όλοι γνωρίζουμε που καταλήγει. Έχει εμφανιστεί ένα δάκρυ ήδη και μόνο στην σκέψη.

Όλα αυτά ενώ ακούγεται η φωνή του Mufasa να πληροφορεί τον γιο του πως κάποια μέρα θα φύγει από την ζωή και θα είναι η σειρά του να γίνει βασιλιάς σε ότι αγγίζει το φως.

via GIPHY

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Ιουλίου 2019 και μέχρι τότε ναι, θα κλαίμε.

[athensvoice.gr]

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ