Άντρας ζυγός – Χαρακτηριστικά και πώς να τον κερδίσεις

Άντρας ζυγός – Χαρακτηριστικά

Δεν είναι ο ευγενικός, ήρεμος, ψύχραιμος και γοητευτικός τύπος που βλέπετε. Έχει και άλλη μία σκοτεινή πλευρά επιθετικότητας, πείσματος και του αρέσει να ξεκινά καυγάδες συνέχεια. Μερικές φορές πέφτει σε κατάθλιψη και τον χαρακτηρίζει αστάθεια . Τον περισσότερο χρόνο προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής του. Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι ο φιλικός τύπος που χαμόγελά συνέχεια, ακόμα και όταν είναι θυμωμένος ή στεναχωρημένος.

Η φωνή του είναι πάντα ευγενική και ήρεμη. Πάντα φροντίζει και χτενίζει τα μαλλιά του, σαν να βγήκε από κομμωτήριο. Οι περισσότεροι άντρες Ζυγοί είναι όμορφοι, και ακόμα και οι όχι τόσο ελκυστικοί, φαίνονται όμορφοι. Όταν χαμογελά, φωτίζει τόσο πολύ που όλος ο κόσμος χαμογελά μαζί του.

Όταν η διάθεσή του είναι ισορροπημένη, είναι ο τύπος του άντρα που θέλετε να είστε μαζί του. Όταν όμως δεν είναι στα πολύ καλά του, του αρέσει να κάνει τους ανθρώπους να μαλώνουν και εκείνος να παρακολουθεί για διασκέδαση. Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτός εκείνος που θα σας συμφιλιώσει και θα ξεκαθαρίσει τη κατάσταση. Του αρέσει να συμμετέχει σε διαπληκτισμούς.

Οι άντρες Ζυγοί είναι τεμπέληδες από τη φύση τους. Ύστερα από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, του αρέσει να κάθετε και να χαζεύει από το παράθυρο ή να διαβάζει. Του αρέσει να βρίσκεται στον δικό του κόσμο. Αφού επαναφορτίσει τις μπαταρίες του, γίνεται ξανά εκείνος ο ενεργητικός άντρας, έτοιμος να σας βγάλει το βράδυ έξω.

Ο άντρας Ζυγός συνήθως δεν κάνει τίποτα σοκαριστικό ή περίεργο για να τον προσέξουν. Του αρέσει να εναρμονίζεται με το περιβάλλον, αλλά αν τον παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε πως διαφέρει. Πάντα υπάρχει κάτι πάνω του που δεν του επιτρέπει να χάνεται στο πλήθος.

Είναι ευθύς. Είναι προσεκτικός και ασχολείται με τις λεπτομέρειες. Θα ξοδέψει περισσότερο χρόνο για να κάνει τα πάντα σωστά, αντί να επιστρέψει αργότερα για να διορθώσει καταστάσεις. Σιχαίνεται τους ανθρώπους που υπερβάλλουν. Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που ντύνονται υπερβολικά ή που προσπαθούν να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής.

Του αρέσει να διαβάζει. Του αρέσουν τα ποιήματα και λατρεύει την τέχνη . Όταν δουλεύει, φτάνει σε τρελά επίπεδα, αλλά μετά τη δουλειά επιστρέφει στην απαλή και ρομαντική μουσική και φέρεται ευγενικά. Του αρέσει να δίνει συμβουλές και συνήθως είναι σωστές. Αν τον ερωτευτείτε, θα μείνετε για πάντα κολλημένες στον ιστό του. Αν θελήσετε να χωρίσετε μαζί του, θα σας δώσει ένα εκατομμύριο τρόπους για να σας πείσει να μείνετε μαζί του και δεν μπορείτε να τον σταματήσετε με τίποτα. Αφού σας πείσει να μείνετε, ή ύστερα από έναν τεράστιο τσακωμό, θα είναι τόσο γλυκός, σαν να μην έχει πληγώσει ποτέ τα συναισθήματά σας.

Έχει τον δικό του τρόπο για να κερδίζει τη καρδιά μιας γυναίκας. Μόλις εκείνη θα πει το ναι, θα καθίσει και θα αναρωτηθεί αν πρέπει να συνεχίσει ή όχι. Όταν ήταν έφηβος, το πιθανότερο είναι να είχε πολλές γυναίκες φίλες καθώς δεν μπορεί να διαχωρίσει ξεκάθαρα την φίλη από τη φιλενάδα. Θα ελέγχει συνεχώς αν η σχέση του είναι συμβατή ή όχι.

Είναι σχετικά ρομαντικός άντρας. Σπάνια μπορεί να καταλάβει τα συναισθήματα των άλλων. Δεν μπορεί να καταλάβει αν είστε δυστυχισμένη. Δεν μπορεί να καταλάβει τι είπε λάθος. Αν θέλετε να γίνει σύντροφός σας, να είστε προετοιμασμένες για αυτό.

Ένα όχι και τόσο όμορφο κοpίτσι χωρίς ιδιαίτερο μυαλό δεν είναι ο τύπος του. Αν δεν είστε αρκετά όμορφη, δεν θα τον αποτρέψει από το να σας μιλήσει, αλλά δεν τον ενδιαφέρει να σας γνωρίσει. Όλες οι γυναίκες μπορούν να ζητήσουν τη βοήθειά του, και θα χαρεί να βοηθήσει.

Του αρέσει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που την έχει γνωρίσει αρχικά σαν φίλη. Αν τον θέλετε, θα πρέπει να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα που αρέσουν σε εκείνον. Προτιμά μία όμορφη και ευγενική γυναίκα από μία όχι τόσο όμορφη αλλά πανέξυπνη. Θα πρέπει να καταλαβαίνετε τη διάθεσή του καθώς θα αλλάζει συνεχώς. Είναι σχετικά κλειστός άνθρωπος, έτσι όταν χρειάζεται να μένει μόνος, θα πρέπει να του δίνετε το χώρο του.

Άντρας ζυγός – Πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Ζυγός: ηρεμία και ειρήνη

Σιχαίνεται τις γυναίκες που γίνονται επιθετικές ή γκρινιάζουν. Του αρέσει η ηρεμία και έλκεται από υπομονετικές γυναίκες. Ο Άντρας Ζυγός αποφεύγει με κάθε κόστος τις διαμάχες σε μία σχέση.

Άντρας Ζυγός: προσωπικός χωρος

Ο Άντρας Ζυγός χρειάζεται το χωρο του. Δεν μπορεί να ανεχτεί να ανακατεύει κάποιος τη ζωή του. Συνήθως σιχαίνεται τις γυναίκες που κολλάνε πάνω του. Είναι το αφεντικό της ζωής του και περιμένει το ίδιο και από τη συντροφο του.

Άντρας Ζυγός: υποστήριξη

Χρειάζεται συναισθηματική υποστήριξη από τη γυναίκα που αγαπά. Καθώς είναι συναισθηματικός από τη φύση του, χρειάζεται αρκετή υποστήριξη σε μία σχέση. Έλκεται από γυναίκες που μπορούν να κατανοήσουν τις καταστάσεις της ζωής του.

Άντρας Ζυγός: μικρές χειρονομίες

Εκτιμά όλες τις μικρές χειρονομίες από τη συντροφο του. Οτιδήποτε κάνετε με κίνητρο την αγάπη τον εντυπωσιάζει. Αυτό περιλαμβάνει και την μαγειρική.

Άντρας Ζυγός: κοινωνική ζωή

Η κοινωνική ζωή του αντρα ζυγού είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση. Του αρέσει να περνά χρόνο με τους φίλους του. Εκτιμα τις γυναίκες που το επιτρέπουν αυτό, ενώ ταυτόχρονα του αρέσει να φλερτάρει αρκετά, χωρίς να ψάχνεται.

Άντρας Ζυγός: ειλικρίνεια

Συνήθως έλκεται από γυναίκες που είναι ειλικρινείς. Η ψεύτικη συμπεριφορά τον απωθεί. Δεν μπορεί να ανεχτεί το ψέμα και την χειραγώγηση σε μία σχέση. Θέλει τα πάντα να είναι ανοιχτά με τη συντροφο του.

Άντρας Ζυγός: ρομάντζο

Είναι απίστευτα ρομαντικός και χρειάζεται το ίδιο και από τη συντροφο του. Επίσης του αρέσει μερικές φορές να γίνεται άτακτος. Τα παιχνίδια είναι απαραίτητα για αυτόν σε μία σχέση.

Άντρας Ζυγός: ισορροπημένη προσέγγιση

Δεν μπορεί να ανεχτεί την κριτική από κανέναν. Θέλει να έχει ισορροπία στη σχέση του, και χωρίς αυτή δεν υφίσταται σχέση μαζί του.

Άντρας Ζυγός: εκλεπτυσμός

Συνήθως του αρέσουν οι γυναίκες που σκέφτονται το ίδιο με αυτόν, οι γυναίκες που τον καταλαβαινουν σε βάθος. Σιχαίνεται αυτές που παραπονιούνται συνεχώς για τα μικρά πράγματα της ζωής.

Πηγή 1 – Πηγή 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ