Αποκάλυψη καθηγητή στη Ρόδο: O 21χρονος είχε μαχαιρώσει ξανά αλλά οι γονείς του έλεγαν πως είναι “μια χαρά”

Ελληνες

Τι λέει καθηγητής του 21χρονου, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον 19χρονο Αλβανό για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου θα ζητήσει σήμερα από την Τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, η οικογένεια της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη μέσω των συνηγόρων της. Ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορούνται για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Παρασκευή, ενώ σε αποκαλύψεις σχετικά με τη συμπεριφορά του 21χρονου, από τότε που ακόμη ήταν μαθητής, προχώρησε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου, Ελευθέριος Παυλής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε πως ο 21χρονος, όταν ήταν μαθητής, είχε μείνει από απουσίες (είχε παραπάνω από 400) και έτσι τον Μάρτη του 2013 σταμάτησε το σχολείο. Επιπλέον, κάποτε ο φερόμενος ως δράστης είχε διαπληκτισμό με άλλον μαθητή, βγήκαν τα μαχαίρια, τους έστειλε στην αστυνομία και μολονότι ο ίδιος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους γονείς του, εκείνοι έδειξαν άρνηση.

Ειδικότερα, ο διευθυντής του σχολείο είπε: «Μια βραδιά, είχαν μαχαιρωθεί έξω από το σχολείο μ’ έναν άλλο Αλβανό. Κάλεσα την αστυνομία και πήγαν αυτόφωρο. Είχα καλέσει τότε τους γονείς του 21χρονου και ήταν αρνητικοί… ότι το παιδί τους είναι μια χαρά» εξηγεί ο ίδιος και προσθέτει: «Ήμουν πολύ τυχερός που έφυγε».

Μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ  δήλωσε με νόημα πως ο 21χρονος τότε «είχε απώλεια συνείδησης και ότι το έπαιζε “Δον Ζουάν”».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ