Γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού έχασε 92 κιλά και παντρεύεται τον άντρα των ονείρων της

Μια γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία κατάφερε να ξεπεράσει τον τρομακτικό βiασμό που υπέστη από μία συμμορία αντρών και να χάσει 92 ολόκληρα κιλά για να αλλάξει ριζικά τη ζωή της και να βρει τελικά την αγάπη στα μάτια του άντρα των ονείρων της.

Την Τρίτη, η 27χρονη Simone Anderson από το Auckland, έλαβε μια παραμυθένια πρόταση γάμου από το φίλο της Trent Forsyth και μοιράστηκε τη στιγμή με τους 285.000 ακόλουθούς της στο διαδίκτυο.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη μέρα του με μια πτήση με ελικόπτερο πάνω από το Queenstown, το οποίο προσγειώθηκε πάνω από το The Remarkables, για να απολαύσει ένα ποτήρι σαμπάνια.

Γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού έχασε 92 κιλά και παντρεύεται τον άντρα των ονείρων της - Εικόνα 2

Συνέχισαν τη γραφική πτήση τους μέχρι που προσγειώθηκαν σε ένα γήπεδο γκολφ όπου ο Trend έπεσε στα γόνατα κι έκανε πρόταση στην αγαπημένη του μπροστά στη λίμνη Hayes.

Η όλη στιγμή καταγράφηκε από δύο από τους κοντινούς φίλους τους που είχαν κρυφτεί στους θάμνους.

“Η αγάπη της ζωής μου μου έκανε πρόταση στο πιο όμορφο μέρος της γης. Πριν από τρία χρόνια είχα γνωριστεί με έναν άνδρα που ήξερα από την αρχή ότι αυτός θα ήταν ο σύζυγός μου,” είπε η 27χρονη στο Journey to Health.

“Έχουμε πετύχει τόσα πολλά αυτά τα τελευταία χρόνια και ανυπομονώ να φτιάξουμε τη ζωή μας. Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω το πιο τυχερό κοpίτσι στον κόσμο!”

“Το απόλυτο όνειρό μου. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς αισθάνθηκα εκείνη τη μέρα, θα ήθελα να την ζήσω ξανά και ξανά.”

Γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού έχασε 92 κιλά και παντρεύεται τον άντρα των ονείρων της - Εικόνα 4

Η κ. Anderson άρχισε να βάζει 10 έως 15 κιλά κάθε χρόνο από την ηλικία των 14 ετών και μετά το σχολείο έφτασε να ζυγίζει 169 κιλά!

“Από λίγο υπέρβαρη έφτασα να είμαι σοβαρά παχύσαρκη. Μέχρι το τέλος του σχολείου ήμουν μεταξύ 120 με 130 κιλά, έτσι για 17χρονη ήμουν τεράστια.”

Γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού έχασε 92 κιλά και παντρεύεται τον άντρα των ονείρων της - Εικόνα 5

Αποφάσισε να σώσει τη ζωή και να χάσει βάρος μέσω της χειρουργικής επέμβασης στο στομάχι που έκανε τον Αύγουστο του 2014, η οποία τη βοήθησε να χάσει 92 ολόκληρα κιλά τους επόμενους μήνες.

Αλλά μόλις ένα χρόνο μετά την απώλεια βάρους της έζησε έναν οδυνηρό βιασμό που σημάδεψε τη ζωή της.

“Ήμουν έξω ένα βράδυ της Τετάρτης με μερικούς φίλους σε ένα μπαρ στην πόλη. Περίπου στις 3 π.μ., αισθανόμουν αρκετά μεθυσμένη και ήθελα να γυρίσω σπίτι, αλλά δεν ήξερα που είχαν πάει οι φίλοι μου.”

Γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού έχασε 92 κιλά και παντρεύεται τον άντρα των ονείρων της - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ