Παιδιά που Υιοθετήθηκαν μετά από Χρόνια σε ανάδοχες οικογένειες μας λένε την Ιστορία τους!

Μια σειρά από συγκινητικές φωτογραφίες δείχνει κάποια παιδιά να κρατάνε πίνακες στους οποίους γράφουν πόσο καιρό έμειναν σε ανάδοχη οικογένεια πριν την υιοθεσία τους. Οι φωτογραφίες δείχνουν τα παιδιά – κάποια από τα οποία είναι πολύ μικρά – να χαμογελάνε έχοντας βρει επιτέλους μια οικογένεια για πάντα.

Οι φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν από τις οικογένειες που υιοθέτησαν τα παιδιά, δημοσιεύτηκαν στο Instagram από τον οργανισμό Together We Rise που βοηθά παιδιά σε όλη την Αμερική.

Παιδιά που Υιοθετήθηκαν μετά από Χρόνια σε ανάδοχες οικογένειες μας λένε την Ιστορία τους! - Εικόνα 1

Παιδιά που Υιοθετήθηκαν μετά από Χρόνια σε ανάδοχες οικογένειες μας λένε την Ιστορία τους! - Εικόνα 2

Παιδιά που Υιοθετήθηκαν μετά από Χρόνια σε ανάδοχες οικογένειες μας λένε την Ιστορία τους! - Εικόνα 3

Ένα κοpιτσάκι, ντυμένο με ροζ φόρεμα και κορδέλα με λουλούδια στα μαλλιά ήταν σε ανάδοχη οικογένεια για 1.180 μέρες – πάνω από 3 χρόνια – και τώρα την υιοθέτησαν οι ανάδοχοι γονείς της. Οι καινούριοι της γονείς λένε: “Προσπαθούσαμε εδώ και τρία χρόνια μέσω του DHS (Department Of Homeland Security) και δεν έβγαζε πουθενά.

Έτσι τελικά αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την ανάδοχη φροντίδα και μια βδομάδα αργότερα λάβαμε ένα τηλεφώνημα για ένα νεογέννητο κοpιτσάκι και μείναμε ακόμη και στο νοσοκομείο μαζί της για να μην είναι μόνη. Άξιζε όλες αυτές τις μέρες αγωνίας που δεν ξέραμε τι θα φέρει το αύριο. Είναι τα πάντα για εμάς.”

Τα δίδυμα αγοpάκια Zachery και Noah ποζάρουν αγκαλιασμένα μετά από μια αναμονή 1.051 ημερών για την υιοθεσία τους.

Παιδιά που Υιοθετήθηκαν μετά από Χρόνια σε ανάδοχες οικογένειες μας λένε την Ιστορία τους! - Εικόνα 4

Παιδιά που Υιοθετήθηκαν μετά από Χρόνια σε ανάδοχες οικογένειες μας λένε την Ιστορία τους! - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ