Παχύσαρκη γυναίκα που ζυγίζει 190 κιλά λέει ότι προτιμά λεπτούς άντρες γιατί οι παχουλοί την περιορίζουν στο σeξ

Μια γυναίκα που ζυγίζει 190 κιλά είπε ότι προτιμά τους λεπτούς άνδρες επειδή οι σχέσεις με παχουλούς άντρες κάνουν το σeξ «δύσκολο».

Η 28χρονη Nikki Baker από το Οχάιο, η οποία ήταν παχύσαρκη σε ολόκληρη τη ζωή της και δέχθηκε μπούλινγκ από τους συνομήλικούς της, σήμερα αποφάσισε να αγκαλιάσει το σώμα της και να γίνει plus size μοντέλο.

Από τότε, έχει ανακαλύψει πολλά θετικά χαρακτηριστικά της που έχουν αυξήσει την αυτοπεποίθησή της, ιδιαίτερα όσον αφορά την εpωτική της ζωή.

Παχύσαρκη γυναίκα που ζυγίζει 190 κιλά λέει ότι προτιμά λεπτούς άντρες γιατί οι παχουλοί την περιορίζουν στο σεξ - Εικόνα 2

Η Nikki επιμένει τώρα ότι προτιμά να βγαίνει με λεπτούς άνδρες, καθώς ένας άντρας στο μέγεθος το δικό της θα περιορίσει τη σeξουαλική της ζωή.

Ένας σύντροφός της, ο Brandon Noland, ο οποίος λέει ότι η σeξουαλική τους ζωή είναι «εκρηκτική», αποκαλύπτει ότι αυτό που τον τράβηξε στη Nikki ήταν η αυτοπεποίθησή της.

“Αυτό που κατάλαβα από την αρχή ήταν ότι αγαπάει το σώμα της κι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η άνεσή της και το γούστο της ήταν αυτά που με προσέλκυσαν στην αρχή περισσότερο,”είπε ο Brandon.

Παχύσαρκη γυναίκα που ζυγίζει 190 κιλά λέει ότι προτιμά λεπτούς άντρες γιατί οι παχουλοί την περιορίζουν στο σεξ - Εικόνα 3

“Νομίζω ότι αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι το σώμα της και η άνεσή της.”

“Η σeξουαλική μας ζωή είναι αρκετά εκρηκτική, είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια που γνωρίζουμε και εξερευνούμε ο ένας τον άλλον. Στο σeξ ταιριάζουμε αρκετά. Το σeξ με τη Nikki είναι εκρηκτικό!”

Η Nikki λέει ότι ενώ είχε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό της, ο δρόμος προς το να αγκαλιάσει το σώμα της δεν ήταν πάντα ομαλός.

Παχύσαρκη γυναίκα που ζυγίζει 190 κιλά λέει ότι προτιμά λεπτούς άντρες γιατί οι παχουλοί την περιορίζουν στο σεξ - Εικόνα 4

“Έχω χάσει όλη μου τη ζωή. Έχω δεχθεί μπούλινγκ από γνωστούς και αγνώστους και για να είμαι ειλικρινής, αυτό μου στοίχισε πολύ,” είπε η Nikki.

“Όταν ήμουν μικρή τα πήγαινα καλά με τον εαυτό μου. Η μαμά μου, μου λέει ότι ήμουν έτσι από πέντε χρονών.”

“Όμως όταν ένα παιδί με κορόιδεψε για τα κιλά μου ενώ παίζαμε μετά το σχολείο, σταμάτησα, τον κοίταξα και του είπα: ‘Θα μπορούσα να σε φτιάξω τώρα, αλλά δεν θα το κάνω.’”

Παχύσαρκη γυναίκα που ζυγίζει 190 κιλά λέει ότι προτιμά λεπτούς άντρες γιατί οι παχουλοί την περιορίζουν στο σεξ - Εικόνα 5

“Απλά χαμογέλασα και αποχώρησα. Έχασα αυτή την άνεση για λίγα χρόνια μέχρι τα εφηβικά μου χρόνια, αλλά τώρα έχω αλλάξει στάση απέναντι στους νταήδες.”

“Δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν γι’ αυτό, αλλά η μαμά μου ήταν και είναι η μόνη που πάντα με υποστήριζε. Όσο εγώ είμαι καλά και υγιής, τότε είναι κι εκείνη χαρούμενη για μένα.”

Παχύσαρκη γυναίκα που ζυγίζει 190 κιλά λέει ότι προτιμά λεπτούς άντρες γιατί οι παχουλοί την περιορίζουν στο σεξ - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ