Οι θάνατοι από καρκίνο του μαστού μειώθηκαν φέτος κατά 39%: Τα καλύτερα νέα του 2018

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Mauro Gatti, απαυδισμένος από όλες τις δυσάρεστες ειδήσεις οι οποίες μας κατέκλυσαν το 2018, για τις οποίες συχνά κλήθηκε να σχεδιάσει, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την τέχνη του για κάτι θετικό: Προκειμένου να συγκεντρώσει όλες τις θετικές ειδήσεις του έτους που πέρασε, που ελάχιστα έχουν δημοσιοποιηθεί.

Μια εβδομάδα, λοιπόν, πριν τη λήξη του 2018, ο Mauro Gatti στο project του “The Happy Broadcast”, συγκέντρωσε ευχάριστες ειδήσεις από όλο τον κόσμο, οι οποίες αποδεικνύουν πρόοδο σε διάφορους τομείς της ζωής και που πρέπει όλοι να μάθουν, γιατί, είτε «κυκλοφόρησαν» είτε όχι, έχουν συμβεί ορισμένα σπουδαία πράγματα στον πλανήτη μας την χρονιά που πέρασε…

Η διεθνής επικράτηση του καπνίσματος έχει ελαττωθεί σημαντικά, αφού όλο και λιγότεροι άνθρωποι καπνίζουν πια –ειδικά γυναίκες.

Οι θάνατοι από καρκίνο του μαστού μειώθηκαν φέτος κατά 39%: Τα καλύτερα νέα του 2018 - Εικόνα 2

Τα ποσοστά αλφαβητισμού συνεχίζουν να αυξάνονται από τη μια γενιά στην επόμενη, φτάνοντας σε ιστορικά υψηλά.

Οι θάνατοι από καρκίνο του μαστού μειώθηκαν φέτος κατά 39%: Τα καλύτερα νέα του 2018 - Εικόνα 3

Άρχισε από την Αγγλία και επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο η απαγόρευση της χρήσης πλαστικών μιας χρήσης, στα καλαμάκια αλλά και σε άλλα είδη.

Οι θάνατοι από καρκίνο του μαστού μειώθηκαν φέτος κατά 39%: Τα καλύτερα νέα του 2018 - Εικόνα 4

Σε μία ιστορική συνάντηση κορυφής, οι ηγέτες της Βόρειας και Νότιας Κορέας υποσχέθηκαν να απελευθερώσουν την χερσόνησο από πυρηνικά όπλα, προκειμένου να βάλουν τέλος στον πόλεμο της Κορέας.

Οι θάνατοι από καρκίνο του μαστού μειώθηκαν φέτος κατά 39%: Τα καλύτερα νέα του 2018 - Εικόνα 5

Παύει η απαγόρευση των γυναικών οδηγών στη Σαουδική Αραβία. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία θα μπορούν πλέον να κάθονται πίσω από το τιμόνι.

Οι θάνατοι από καρκίνο του μαστού μειώθηκαν φέτος κατά 39%: Τα καλύτερα νέα του 2018 - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ