8 ασυνήθιστα αλλά αποτελεσματικά κόλπα περιποίησης προσώπου από την Κορέα

Όλοι γνωρίζουν ότι η Νότια Κορέα πρόσφατα άφησε φημισμένες ευρωπαϊκές εταιρίες προϊόντων ομορφιάς πολύ πίσω. Οι γυναίκες από την Ασία είναι οι πρώτες που δοκιμάζουν τα τελευταία θαυματουργά προϊόντα από τη βιομηχανία των καλλυντικών, και ο υπόλοιπος κόσμος μένει σε αναμονή για αυτά τα προϊόντα.

Ωστόσο, οι Ασιάτες είναι διάσημοι για τις αυθεντικές απόψεις και την γνώμη τους, και μερικές φορές φαίνονται συγκλονιστικές για άλλους ανθρώπους. Παρακάτω θα δείτε μια συλλογή από τα πιο εκπληκτικά, αντιφατικά και απίστευτα προϊόντα της κορεατικής βιομηχανίας ομορφιάς.

Όγκος για λεπτά μαλλιά8 ασυνήθιστα αλλά αποτελεσματικά κόλπα περιποίησης προσώπου από την Κορέα - Εικόνα 1

© onedio.ru

Τα κοpίτσια με λεπτά μαλλιά γνωρίζουν αυτό το απεγνωσμένο αίσθημα, όταν προσπαθείτε να κάνετε τα μαλλιά σας να κρατούν τον όγκο τους για τουλάχιστον μια ώρα. Ευτυχώς, οι επιχειρηματίες και οι πολυάσχολοι Ασιάτες βρήκαν λύση στο πρόβλημα αυτό: ειδικά μίνι ρολά για μαλλιά, τα οποία παρέχουν τον απαραίτητο όγκο για αρκετούς μήνες. Για να πούμε την αλήθεια, μιλάμε μόνο για τον όγκο της ρίζας, αλλά είναι πολύ καλύτερο από τις δόλιες υποσχέσεις των κατασκευαστών σαμπουάν για μαγικό όγκο από τις ρίζες μέχρι τα άκρα.

Βούτυρο αλόγου8 ασυνήθιστα αλλά αποτελεσματικά κόλπα περιποίησης προσώπου από την Κορέα - Εικόνα 2

© lelong.com

Κρίνοντας από τη δημοτικότητα αυτής της μάρκας, το όνομα “βούτυρο αλόγου” δεν κάνει κανέναν να αισθάνεται αμηχανία. Αντιθέτως, θεωρούν ότι το επεξεργασμένο λίπος του αλόγου είναι πολύ χρήσιμο. Οι παραγωγοί αυτής της κρέμας τονίζουν το γεγονός ότι η χημική δομή του ανθρώπινου λίπους και του αλόγου είναι πολύ παρόμοιες. Εξασφαλίζουν όχι μόνο την ενυδάτωση και την εξαιρετική φροντίδα των ουλών, αλλά και την επούλωση μικρών πληγών. Αυτές οι πρακτικά μαγικές ιδιότητες καθιστούν το προϊόν ιδιαίτερα δημοφιλές στους Ασιάτες. Ωστόσο, ανεξάρτητα από όλα αυτά, οι γυναίκες από την Ευρώπη δεν σπεύδουν να βάλουν το βούτυρο που παρασκευάζεται από λίπος αλόγου στα πρόσωπά τους.

Το δηλητήριο είναι το καλύτερο φάρμακο.8 ασυνήθιστα αλλά αποτελεσματικά κόλπα περιποίησης προσώπου από την Κορέα - Εικόνα 3

© enca.fastsearchapps.com

Πόσοι άνθρωποι θα τολμούσαν να αγοράσουν ένα μπουκάλι με την λέξη “Venom” (δηλητήριο) στην ετικέτα; Στη Νότια Κορέα, τα ράφια των καταστημάτων θα ήταν κενά σε λίγα λεπτά. Μπορεί να ακούγεται τρελό σε πολλούς ανθρώπους, αλλά από την αρχαιότητα, έχουν χρησιμοποιηθεί φυσικά δηλητήρια για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Οι Κορεάτες αποφάσισαν να δουν τις συνταγές του παρελθόντος δημιουργώντας προϊόντα με δηλητήριο μέλισσας. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις δερματικές παθήσεις και επηρεάζει θετικά την κατάσταση του δέρματος. Φαίνεται ότι η πλειοψηφία των γυναικών πρέπει να αναθεωρήσουν τις συντηρητικές ιδέες τους.

Κρέμα χαβιάρι8 ασυνήθιστα αλλά αποτελεσματικά κόλπα περιποίησης προσώπου από την Κορέα - Εικόνα 4

© beureka.com

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα βαζάκι με χαβιάρι στο ντουλάπι σας. Βάλτε 2 από τα αυγά στο πρόσωπό σας το πρωί ως ενυδατική κρέμα και χρησιμοποιήστε 3 αυγά το βράδυ για να αποκαταστήσετε και να λευκάνετε το δέρμα σας. Φυσικά, αυτή η δημιουργία Κορεατών κοσμετολόγων δεν είναι 100% φυσική. Εάν αποφασίσετε να τα αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι κανένας από την οικογένειά σας δεν θα το βάλει μέσα σε σάντουιτς.

Τυρί κρέμα8 ασυνήθιστα αλλά αποτελεσματικά κόλπα περιποίησης προσώπου από την Κορέα - Εικόνα 5

© firstwefeast.com

Για να συνεχίσετε τη μαγειρική γραμμή στην καλλυντική παραγωγή, δείτε την κορεάτικη κρέμα τυριού! Μη διστάζετε – δεν είναι απλώς ένα φανταχτερό όνομα. Υπάρχει πραγματικό τυρί σε αυτή την κρέμα. Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών, οι ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες αυτής της κρέμας είναι απίστευτες. Ωστόσο, η επάλειψη τυριού στο πρόσωπό σας δεν είναι εύκολη υπόθεση, γι ‘αυτό δεν πρέπει να την χρησιμοποιήσετε 5 λεπτά πριν βγείτε ραντεβού.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ