6 Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων που μας έκαναν να αλληθωρίζουμε

Ένας από τους πιο εγγυημένους τρόπους για να πάθεις κατάθλιψη είναι να βλέπεις 2-3 μέρες δελτία ειδήσεων.

Διαχρονικά (αλλά ακόμα περισσότερο μετά τα χρόνια της κρίσης) το να κάτσεις να παρακολουθήσεις τα νέα της ημέρας έχει ως αποτέλεσμα να σε πιάσει η ψυχή σου.

Πέρα όμως από αμφιβόλου αξιοπιστίας ενημέρωση και δυσάρεστες ειδήσεις, τα δελτία μας έχουν προσφέρει και κάτι άλλο κατά καιρούς:

Μερικές αξέχαστες παρουσιάστριες. Κάποιες υπέροχες κυρίες.

Κάποια λαμπερά πρόσωπα που ακόμα και οι προαναγγελίες για «φοροκαταιγίδα» μοιάζουν υπέροχες όταν βγαίνουν από τα χείλη τους.

Όπως, για παράδειγμα, οι εξής:

Σία Κοσιώνη

Οκ, αναμενόμενη επιλογή, αλλά το να μιλάς για τις ομορφότερες παρουσιάστριες δελτίων στην Ελλάδα και να ΜΗΝ συμπεριλαμβάνεις τη Σία Κοσιώνη είναι σαν να προσπαθείς να διακόψεις τη Λιάνα Κανέλλη σε πάνελ: Απλά ΔΕΝ γίνεται! Ούτε νάζια, ούτε αποκαλυπτικά ταγέρ, ούτε τίποτα δεν χρειάζεται. Και μόνο με τα ασύλληπτα (και ικανά να σου προκαλέσουν ίλιγγο και παραζάλη) μάτια της, σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν βλέπεις δελτίο, αλλά όνειρο!

6 Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων που μας έκαναν να αλληθωρίζουμε - Εικόνα 2

Ελένη Τσαγκά

Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τον λόγο ή μάλλον τους δυο -προφανέστατους σε κάθε δελτίο- λόγους για τους οποίους τη λατρέψαμε. Πέρα από το γοητευτικότατο πρόσωπο και το (κάθε φορά και διαφορετικά χτενισμένο) μελαχρινό μαλλί, εκείνο που την τοποθέτησε για πάντα στις καρδιές μας είναι το υπέροχο μπούστο της. Περήφανο και κοτσονάτο, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ασφυκτιούσε μέσα στο πουκάμισο, όπως εσύ μπροστά στην τηλεόραση.

6 Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων που μας έκαναν να αλληθωρίζουμε - Εικόνα 3

Λίζα Δουκακάρου

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά από το μυαλό μας δεν έφυγε ποτέ. Σε μια εποχή που ο όρος milf αγνοούνταν, η ξανθιά «βόμβα» του MEGA θα μπορούσε εύκολα να τον ενσαρκώσει. Γλυκιά και χυμώδης, όμορφη και σeξι, έβαζε φωτιά στα… μεσάνυχτα (όταν και έβγαινε συχνότατα για το τελευταίο δελτίο). Μπορούσε να μιλάει για διαξιφισμούς στη Βουλή, ληστείες σε τράπεζες και σεισμούς στη Νότια Κορέα κι εσύ να την κοιτάς με το ίδιο χαζοχαρούμενο χαμόγελο θαυμασμού.

6 Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων που μας έκαναν να αλληθωρίζουμε - Εικόνα 4

Ράνια Θρασκιά

Οι νεότεροι την θυμούνται σε άλλους ρόλους στην τηλεόραση. Οι ακόμα νεότεροι (δεδομένου ότι έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια) μπορεί να μην τη θυμούνται και καθόλου. Κάποτε όμως η Ράνια Θρασκιά ήταν από τις ωραιότερες παρουσίες στο γυαλί. Ένα γλυκύτατο πρόσωπο που παρέπεμπε στη γυναικάρα της διπλανής πόρτας. Ένας βασικός λόγος να δεις δελτίο ειδήσεων -ακόμα κι αν δεν σου καιγόταν καρφί για το τι συμβαίνει στην επικαιρότητα!

6 Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων που μας έκαναν να αλληθωρίζουμε - Εικόνα 5

Πόπη Τσαπανίδου

Διαχρονική -και αναλλοίωτη- αξία! Ποιοτική και σeξι ταυτόχρονα, με ταμπεραμέντο και βλέμμα που σκοτώνει, σε… υποχρέωνε να σταματήσεις το ζάπινγκ αμέσως μόλις έπεφτες πάνω της. Μπορεί να μη φαίνονταν τα εντυπωσιακά καλλίγραμμα πόδια της (όπως συνέβαινε όταν είχε τον ρόλο της παρουσιάστριας εκπομπών), αλλά δεν χρειαζόταν αυτό για να κερδίσει την προσοχή σου. Αν έβλεπε η γυναίκα σου με τι δέος την παρακολουθούσες, θα γινόταν της… Πόπης!

6 Ελληνίδες παρουσιάστριες δελτίων που μας έκαναν να αλληθωρίζουμε - Εικόνα 6

Πηγή: menshouse.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ