Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχεται για πρώτη φορά τη νέα σχέση του

gossip

Ιδιαίτερα φειδωλός είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν αφορά την προσωπική του ζωή. Όμως, τώρα, είπε να κάνει την εξαίρεση και για πρώτη φορά μιλά για τη νέα σχέση του μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα.

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε στην εκπομπή Happy day πως είναι ζευγάρι με τη συνεργάτιδά του στο ραδιόφωνο, αλλά και στην εκπομπή Νάνσυ Αντωνίου, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που έλειπε από την Ελλάδα για τις ανάγκες του περσινού Nomads και ήταν μακριά από το γιο του αλλά και τη σύντροφό του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχεται για πρώτη φορά τη νέα σχέση του - Εικόνα 1

«Όταν ήμουν στο Nomads μου έλειψε πολύ ο γιος μου και ο άνθρωπος που έχω στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο μου μπορούσα να συνεννοηθώ και να καταλάβει, ο γιος μου δεν μπορούσε να το δικαιολογήσει τόσο πολύ που έλειπα», δήλωσε αρχικά στην Τίνα Μεσσαροπούλου.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω. Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί, δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όταν υπάρχουν και παιδιά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το πότε θα συμβούν κάποια πράγματα. Θα έκανα δεύτερο παιδί αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός και σε αυτό. Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ. Αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ