Ιδιοκτήτρια Χάσκι προσποιείται ότι ρίχνει την μπάλα και καταγράφει την ακριβή στιγμή που ο σκύλος συνειδητοποιεί ότι τον έχει κοροϊδέψει

pets

Ο Anuko, το σιβηριανό χάσκι έκανε μούτρα όταν η ιδιοκτήτρια του Jasmine Milton προσπάθησε να τον ξεγελάσει προσποιούμενη ότι θα ρίξει μια μπάλα. Οι ανεκτίμητες εκφράσεις του προσώπου του προδομένου σκύλου καταγράφηκαν στην κάμερα από την κ. Milton, 18χρονη φοιτήτρια ψυχολογίας από το Aylesbury, και σύντομα έγιναν viral στο Twitter.

Παρά την αυστηρή εμφάνιση του Anuko, η Milton λέει ότι είναι πηγή χαράς στη ζωή της.

«Πήρα τον Anuko λίγο μετά από τη θεραπεία μου με την κατάθλιψη, και από τότε ο Anuko με ανεβάζει όταν δεν έχω διάθεση», αναφέρει την Ημέρα της Γυναίκας. «Με εξαναγκάζει να βγαίνω όταν το μόνο που θέλω να κάνω είναι να μείνω στο κρεβάτι. Με έκανε να γελάσω όταν κανείς άλλος δεν τα κατάφερνε, και τώρα κάνει τον υπόλοιπο κόσμο να γελάει. Είναι ο ήρωας μου και σίγουρα κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο! »

«Έτσι προσποιήθηκα ότι πέταξα μια μπάλα και κατέγραψα την ακριβή στιγμή που ο σκύλος μου συνειδητοποίησε ότι τον πρόδωσα …»

Εδώ είναι, ξαπλωμένος με την μπάλα, περιμένοντας να την πετάξω

Ο Anuko έχει την εμφάνιση του αρκετά γκρινιάρη

Αλλά όταν είναι ευτυχισμένος, είναι το πιο γλυκό σκυλί που έχετε δει ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ