Με μειώνει και με χτυπάει όταν θυμάται τους άντρες με τους οποίους είχα σχέση πριν από αυτόν

Ο άντρας μου είναι γενικά καλός άνθρωπος. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και αγαπιόμαστε, αλλά και οι δύο στο παρελθόν κάναμε πράγματα για τα οποία δεν είμαστε υπερήφανοι.

Πριν τον παντρευτώ ήμουν ξαναπαντρεμένη, αλλά έμεινα χήρα με δύο παιδιά.

Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας (είμαι 28 και είναι 43), αλλά η εpωτική μου ζωή ήταν πιο πλούσια και έντονη από τη δική του και ας είναι μεγαλύτερος από μένα.

Τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά και θέλω τα πράγματα μεταξύ μας να πάνε καλά, αλλά δεν αντέχω άλλο την προσβλητική του συμπεριφορά. Με μειώνει σε κάθε ευκαιρία, με κατηγορεί, με βρίζει και με προσβάλει και όλα αυτά για κάποιες σχέσεις που είχα κάνει πριν τον παντρευτώ. Τις προάλλες δεν δίστασε να με χαστουκίσει και να με ρίξει από τα σκαλιά, επειδή θυμήθηκε δύο παλιότερες μου σχέσεις, που ούτε καν εγώ δεν θυμόμουν.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ζηλεύει. Είναι κυκλοθυμικός όσο δεν πάει. Ο, τι θυμάται χαίρεται. Τότε ήμουν ελεύθερη, άρα είχα δικαίωμα να κάνω ό, τι θέλω. Αν τον είχα απατήσει, θα είχε το δικαίωμα να πει ότι ήθελε, αλλά τώρα με ποια λογική μου συμπεριφέρεται έτσι και με χτυπάει;

Πάντα του μιλούσα όμορφα και δεν τον έχω προσβάλει ποτέ. Το πρόβλημα το έχει εκείνος, που δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι έχω πιο πλούσιο εpωτικό ιστορικό από εκείνον.

Μένω σε αυτό το γάμο και επειδή τον αγαπώ αλλά και επειδή λένε ότι ο πρώτος χρόνος είναι και ο πιο δύσκολος (μετά φτιάχνουν τα πράγματα). Ο πρώτος χρόνος όμως πέρασε, είμαστε ήδη στο δεύτερο και τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Να φύγω ή αξίζει να μείνω μήπως και να το παλέψω. Πάντα ήμουν πιστή στο γάμο μας, αλλά πλέον μου μπαίνουν διάφορες, κακές και πονηρές σκέψεις στο μυαλό. Αν είναι να τρώω ξύλο χωρίς να φταίω, τουλάχιστον να κάνω την κουτσουκέλα μου και να το φάω με… αιτία.

Ανδρομάχη

[singleparent.gr]

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ